Minecraft ;D

Moderátoři: minotaur, zidon155

Odpovědět
Uživatelský avatar
DavePr
Píšu hodně
Příspěvky: 1260
Registrován: pát říj 22, 2010 11:00 pm
Bydliště: Praha 6 - Dejvice
Kontaktovat uživatele:

Minecraft ;D

Příspěvek od DavePr » čtv kvě 24, 2012 6:45 pm

Zdravím,
potřeboval bych poradit ohledně této hry - Minecraftu 8). Nedávno jsem měl staženou hru, byly tam všechny módy - Creative mod, Survival mod, atd.. Pak jsem si blbec nějak smazal pár souborů a hra ejhle nejde spustit. Tak jsem si řekl, že si to stáhnu znova... Jenže už se mi nepodařilo, aby jsem si mohl změnit herní mód podle toho, co zrovna chci hrát... Nevíte někdo, jak na to? :wink:
FORD FOCUS FAN
Nic nemám :) jen okouním :)
http://dave-rc.rajce.idnes.cz

Uživatelský avatar
Droxa7
Administrátor
Příspěvky: 701
Registrován: pon pro 21, 2009 12:00 am
Bydliště: Naproti centrálu Alzy (Holešovice)

Příspěvek od Droxa7 » sob kvě 26, 2012 9:25 pm

V rámci jednoho herního světa nemůžeš měnit herní mód mezi Survivalem a Creativem nebo naopak. To může nastavovat jen admin v multiplayeru pro jednotlivý hráče.
CC-01 Mitsubishi Pajero

Uživatelský avatar
DavePr
Píšu hodně
Příspěvky: 1260
Registrován: pát říj 22, 2010 11:00 pm
Bydliště: Praha 6 - Dejvice
Kontaktovat uživatele:

...

Příspěvek od DavePr » sob kvě 26, 2012 9:36 pm

No, počkej ale před nějakou dobou jsem prostě pustil hru a mohl si vybrat, v singlu... Tím jsem si naprosto jist... :o
FORD FOCUS FAN
Nic nemám :) jen okouním :)
http://dave-rc.rajce.idnes.cz

wondrka
Nově příchozí
Příspěvky: 77
Registrován: čtv zář 01, 2011 11:00 pm
Bydliště: východní čechy

Příspěvek od wondrka » sob kvě 26, 2012 9:48 pm

jo to jo ale jakmile si vytvoříš svět v survivalu nemůžeš to změnit v průběhu hry na creativ. jestli jo tak je možnost že se ti to nesejvlo.

Argo22
Uživatel
Příspěvky: 282
Registrován: ned dub 29, 2012 11:00 pm
Bydliště: Moravské Málkovice
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Argo22 » sob kvě 26, 2012 10:22 pm

jde to musis nato jen mit mod...
a muzes menit primo ve hre... kdyz mas vlastni server tak se to da prikazama....

Uživatelský avatar
DavePr
Píšu hodně
Příspěvky: 1260
Registrován: pát říj 22, 2010 11:00 pm
Bydliště: Praha 6 - Dejvice
Kontaktovat uživatele:

...

Příspěvek od DavePr » sob kvě 26, 2012 11:03 pm

Mluvim pořád o offlinu... Na netu to nehraju. Takže... jak se to dá udělat, abych mohl hrát v creativu? :lol:
FORD FOCUS FAN
Nic nemám :) jen okouním :)
http://dave-rc.rajce.idnes.cz

lama
Nově příchozí
Příspěvky: 4
Registrován: úte srp 24, 2010 11:00 pm

Příspěvek od lama » pon kvě 28, 2012 12:28 pm

Buď použít Single Player Commands http://www.minecraftforum.net/topic/943 ... ommandlist a tam měniť módy pomocí příkazu /gamemode 0 nebo 1 (0=survival, 1= creative), nebo použít Too Many Items
http://www.minecraftforum.net/topic/140 ... it-may-10/ a tam je v levém horním rohu možnost měnit herní módy. :)

Uživatelský avatar
minotaur
Administrátor
Příspěvky: 4874
Registrován: sob zář 05, 2009 11:00 pm
Bydliště: Lázně Toušeň
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od minotaur » pon kvě 28, 2012 3:19 pm

U týhle hry jsem taky zanechal pár hodin... Z těch temných jeskyň jsem měl větší bobky než z Vetřelců :lol: Jinak geniální hra, super kreativní, v jednoduchosti je síla.
Michal Nováček - RC.305 - http://rc.305.cz

Uživatelský avatar
DavePr
Píšu hodně
Příspěvky: 1260
Registrován: pát říj 22, 2010 11:00 pm
Bydliště: Praha 6 - Dejvice
Kontaktovat uživatele:

...

Příspěvek od DavePr » čtv kvě 31, 2012 1:03 pm

Někde jsem se dočetl, že od verze 1.9 se dají měnit módy, tak jsem zkusil stáhnout verzi 1.9 = bylo to úplně stejné, už to nechápu vůbec. :sad:

EDIT: Teď jsem stáhl podle názvu verzi 1.9. Při přihlášení jsem zaškrtnul "force update" a už je všechno jako předtím :wink: Při vytváření světa si můžu zvolit mód :wink:
FORD FOCUS FAN
Nic nemám :) jen okouním :)
http://dave-rc.rajce.idnes.cz

Uživatelský avatar
vlkousI
Nově příchozí
Příspěvky: 68
Registrován: pát črc 30, 2010 11:00 pm
Bydliště: Velké Opatovice

Příspěvek od vlkousI » stř čer 06, 2012 1:32 pm

Když už se tady píše o minecraftu, tak taky něco přidám. Nedávno jsem si koupil server Dell PowerEdge 1850 a rozjel jsem na něm minecraft server. Kdybyste měl někdo chuť si zahrát na mém serveru, stačí se přihlásit na IP 213.250.237.154:25565 je to survival server ( suroviny se těží, jede na verzi 1.2.5) po přihlášení stačí napsat /register heslo zopakovat heslo (např /register 123456789 123456789) a můžete hrát. pravidla naleznete ZDE.
Axial SCX 10 Honcho (1:10), Reely Air Attack (2WD 1:8), Tamiya tt-01 (1:10 - karoserie Ford Mustang)

Odpovědět

Zpět na „Počítače, hry a jiné virtuální světy“