Můj hardware

Moderátoři: minotaur, zidon155

Uživatelský avatar
3000HP
Píšu hodně
Příspěvky: 1324
Registrován: pát zář 17, 2010 11:00 pm
Bydliště: Praha10 / Frýdlant nad ostravicí

Příspěvek od 3000HP » pon dub 30, 2012 9:09 pm

Tak ja mam taky bezmala 22 a studuju medinu, ale kupoval sem si notak aby to nejakou dobu stihalo... blby je ze kdyz sem si to koupil uz me to docela prestalo bavit... ale tak i tak si semo tamo dam neco s volantem :-)
Axial SCX10 Jeep JK (Speed Eco 600;4-link;HK GT3B 2,4 GHz;RC4WD Gladiator 1.9, Dick Cepek Torque 1.9)
Jeep J5C, Losi Micro Rock Crawler
Tatra 162 Dakar prototyp-Reely monster truck extreme,Work In Progress
Yokomo Type C DP+; 1986 Toyota AE86 Trueno GT

Uživatelský avatar
Bezmozek
Uživatel
Příspěvky: 253
Registrován: pon pro 06, 2010 12:00 am
Bydliště: Praha

Příspěvek od Bezmozek » úte kvě 01, 2012 1:56 am

Argo22 píše:sam mam notas na kterym me staci akorad net ..

Někoho bavěj hry, někdo sosá porno, dle vkusu každého soudruha :mrgreen:
Ale abych nebyl uplně OT, tak momentálně nejrychlejší mám Asus P5WDG2, PD945 a HD4770, pak ještě nějakou KT333 s Bartonem, BX440, i815 a dál nevim a k tomu ještě sbírka asi 150ks GK od 3DFX :twisted:
http://superstepa.rajce.idnes.cz/TATRA_Dakar/
ľavá růžová, sto cez dinosaura, dve ryšavé veveričky a fuj fuj, bude [i]ľavá, čierná, chlpatá, zubatá..[/i

Uživatelský avatar
bartas007
Uživatel
Příspěvky: 158
Registrován: úte kvě 17, 2011 11:00 pm
Bydliště: střední čechy

počítače

Příspěvek od bartas007 » úte kvě 01, 2012 8:31 am

ahoj.AMD AthlonTM II x2 220 dual-core,1TB hard drive,4 GB DDR3,asus HD6670 1G GDDR5. hry: BF 3, Alan Wake, The Witcher 2 ,MASS EFFECT 1,2,3 ,Assasins creed revelations vše max detail :lol: :lol

Uživatelský avatar
MikeP
Sběratel
Příspěvky: 4496
Registrován: sob lis 29, 2008 12:00 am
Bydliště: Praha 8

Příspěvek od MikeP » čtv kvě 03, 2012 11:27 am

Pracovní stroj:

Core i7 2600K 3.4 GHz
Asus P8Z68-V LX
8 GB RAM DDR3 Kingston
Seagate Baracuda 1TB SATA6
Sony BD-R

A tady je jasnej dukaz, ze v pocitaci behaj trpaslici.... :mrgreen:
Obrázek

A bude jich tam minimalne 8, alespon podle toho, co ukazujou kardiogramy
Obrázek

ale nejak se flakajooooo
Obrázek

Uživatelský avatar
milan008
Veterán fóra
Příspěvky: 6262
Registrován: pát lis 28, 2008 12:00 am
Bydliště: V Holomóci městě

Příspěvek od milan008 » čtv kvě 03, 2012 12:55 pm

No to je jasný, máš tam ženskou a pavouka, to nemůže dobře fungovat...
bflmpsvz

Uživatelský avatar
vlkousI
Nově příchozí
Příspěvky: 68
Registrován: pát črc 30, 2010 11:00 pm
Bydliště: Velké Opatovice

Příspěvek od vlkousI » stř čer 06, 2012 1:52 pm

GigaByte GA-MA770-DS3
AMD Athlon X2 Dual Core 6000+ 3,00Ghz 64-bit
4GB RAM Kingston DDR2
Nvidia GeForce 9500GT 512MB
Seagate ST3250310AS 250GB
Arctic cooling freezer xTreme
• Benq G2200w 22'
• Genius SlimStar 335
• Acutake sky
• Microsoft SideWinder Force FeedBack Wheel
• Repro soustava Genius sw-hf 5.1 5050
• Tablet Genius G-pen F509
• KOSS Porta Pro
Axial SCX 10 Honcho (1:10), Reely Air Attack (2WD 1:8), Tamiya tt-01 (1:10 - karoserie Ford Mustang)

Uživatelský avatar
Mira
Veterán fóra
Příspěvky: 4165
Registrován: pon kvě 20, 2013 2:31 pm
Bydliště: Rudolfov

Re: Můj hardware

Příspěvek od Mira » stř črc 24, 2013 1:47 pm

:-D já mam

Q-Connect KFO 1604 10 digit.

Hoši, všechno jedu na 100% a dá se dopočítat klidně i víc. A cenově to vyjde nesrovnatelně líp...

ywo
Nově příchozí
Příspěvky: 44
Registrován: ned led 20, 2013 12:22 am

Re:

Příspěvek od ywo » stř črc 24, 2013 2:43 pm

aviaro píše:

[b][i]CPU: AMD FX-8150 64bit (8-mi jádro - Bulldozer)
MB: ASUS M5A99X EVO (AM3+ socket, USB 3.0, 8-ch. audio, HD)
VGA: Sapphire Radeon HD6870 1GB DDR5 (940/4200 MHz - DX11)
RAM: Corsair 16 GB KIT DDR3 1600MHz CL8 Vengeance


http://offroader4x4.rajce.idnes.cz/Nove_herni_zelezo/

Je to můj první "pořádnej" komp. Všechny nejnovější gamesy (BF3, Skyrim, Crysis 2 atd.) ve Full HD rozlišení, max detailech a s plným vyhlazováním přes 50 FPS. :wink:


Až na CPU ... Je to pekna masinka ;) , nemam moc rad AMD... a co sem tak četl tak ty Buldozery nic moc, ale i tak je to super stroj hlavne at hodně vydrží ;).

Já dotoho vlatně nemám co kecat :D mám jen 4roky starej NTB Toshiba Satellite A350-13a
CPU: Intel Core 2 Duo 2,4ghz
GPU: ATi Mobility Radeon HD 3650
RAM:4gb
HDD: 500gb + 320gb(po smrti) :D
Myš: Razer Naga Molten, + nefunkční touchpad :D
značně oloupana barva :D
Obrázek
Jinak muj herní stroje je PS3 :D zatím jen na malém monitoru ;) ale je to 720p tak pohodička ;)
Obrázek

Uživatelský avatar
DjCarlos
Uživatel
Příspěvky: 377
Registrován: sob led 03, 2009 12:00 am
Bydliště: Praha - Troya

Re: Můj hardware

Příspěvek od DjCarlos » čtv črc 25, 2013 5:20 pm

No tak já se trápim na tomhle... x let starý, ale hlavně to funguje
http://www.czc.cz/microstar-gx700px-097cz/53644/produkt
Přihodil jsem do toho Kingston Hyperx 3k 120 GB a krysu Razer Naga, aby ty se ty tanky líp opravovaly :lol:

Uživatelský avatar
jancernik
Častý přispěvatel
Příspěvky: 984
Registrován: sob led 07, 2012 12:00 am
Bydliště: LIBEREC

Re: Můj hardware

Příspěvek od jancernik » stř črc 31, 2013 7:48 am

No já sem si teď pořídil HP DV7 7300. Ale to není to co sem chci napsat.
Mám ještě takový pecky jako je SHARP MZ800 (s integrovanym kazeťákem), SINCLAIR ZX Spectrum a naprosto totální českou mrdu IQ150 :mrgreen:
Jak se naskytne možnost do něčeho nacpat nějakej brutální pohon, tak to tam prostě nacpu, ať se děje co se děje. Prej sem schopnej nacpat krávu do králíka :D

Uživatelský avatar
Mira
Veterán fóra
Příspěvky: 4165
Registrován: pon kvě 20, 2013 2:31 pm
Bydliště: Rudolfov

Re: Můj hardware

Příspěvek od Mira » stř črc 31, 2013 7:52 am

commodore. I tak kalkulačka Q-Connect KFO 1604 10 digit, jak jsem psal vejš, je větší dělo, než počítač commodore. 8 bitů hoši. Mám to doma. Asi jako ten Sinclair.. :-D

Podobný množství kombinací zvládaj neska smradi tak v 6 třídě :-D

Uživatelský avatar
Mira
Veterán fóra
Příspěvky: 4165
Registrován: pon kvě 20, 2013 2:31 pm
Bydliště: Rudolfov

Re: Můj hardware

Příspěvek od Mira » stř črc 31, 2013 8:05 am

Tak tim čipem osaď Honcho a možná se Ti podaří, aby to umělo rozsvicovat světla... Už jsi přivázal toho králíka?

OndeXx
Nově příchozí
Příspěvky: 1
Registrován: ned črc 07, 2013 3:51 pm

Re: Můj hardware

Příspěvek od OndeXx » pát zář 20, 2013 7:20 pm

AMD Phenom II X4 955 3,2GHz
ASUS M5A78L LE (AM3+, DDR3)
4GB RAM DDR3 Kingston 1333MHz
nVidia GTS 250 512MB (zatím rozjela vše, ale time to upgrade)
HDD 320GB Maxtor + 250GB Seagate + 120GB Samsung
450W zdroj, Fortron, žádný shit
Hnusná černá levná case osazená ventilátory 92mm a 120mm.

Odpovědět

Zpět na „Počítače, hry a jiné virtuální světy“