Počítače..

Moderátoři: minotaur, zidon155

Uživatelský avatar
salvatore
Administrátor
Příspěvky: 4130
Registrován: pát lis 21, 2008 12:00 am
Bydliště: Praha

Příspěvek od salvatore » ned dub 08, 2012 9:02 pm

JOBIK: A seš připojenej kabelem, nebo WiFi?

Uživatelský avatar
jobik
Píšu hodně
Příspěvky: 1225
Registrován: stř čer 23, 2010 11:00 pm
Bydliště: Vysoké Mýto / Volyně
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jobik » ned dub 08, 2012 10:35 pm

salvatore píše:JOBIK: A seš připojenej kabelem, nebo WiFi?

jo jsem zapomněl kabelem jsem připojenej a v protokolu 4 (teď nevim jakto tam přesně je) mám to vyplněný ty IP adresa,podsítě,brána,atd..
Pepe
CC-01-Pajero fr. 2,4Ghz
http://jobik8.rajce.idnes.cz
JEEP Wrangler YJ
Stavba: Land Rover Discovery III ...
(OO=[][]=OO)

Uživatelský avatar
Ozy
Nově příchozí
Příspěvky: 77
Registrován: sob led 22, 2011 12:00 am
Bydliště: Karlovy Vary

Příspěvek od Ozy » pon dub 09, 2012 6:48 pm

Zkousel jsi restart modemu a PC/notebooku ?

Uživatelský avatar
Ruzabmx
Píšu hodně
Příspěvky: 1030
Registrován: ned říj 17, 2010 11:00 pm
Bydliště: Holomóc ja! ( Ostrava )

Příspěvek od Ruzabmx » pát dub 20, 2012 5:26 pm

Mám dotaz, donesl sem si domu novou grafiku. No aspon tedy pro mě je nová hehe, je to Ati radeon HD 4870 X2 a chtěl bych se optat jestli mi to utahne zdroj 550W ?? Tady :arrow: http://www.amd.com/us/products/desktop/ ... ments.aspx sem se něco dočetl ale o moc chytřejší z toho nejsem :/ viz. aby se mi třeba při lehké zátěži u nějaké hry nerestartoval počitač a podobně... předem díky za odpověď :wink:

Uživatelský avatar
petos
Častý přispěvatel
Příspěvky: 827
Registrován: pon led 25, 2010 12:00 am
Bydliště: Banska Bystrica SK

Příspěvek od petos » pát dub 20, 2012 5:56 pm

treba vediet dalsie komponenty.
Naposledy upravil(a) petos dne pát dub 20, 2012 6:05 pm, celkem upraveno 3 x.
SCX10 jeepJK
Tatra 815/7 6x6

Uživatelský avatar
Yamaha
Uživatel
Příspěvky: 310
Registrován: pon led 09, 2012 12:00 am
Bydliště: Humenné,Slovensko

Příspěvek od Yamaha » pát dub 20, 2012 6:01 pm

daj kompletný zoznam HW.

Ale určite bude stačiť 550W.
Súčastnosť :
Stavba nového CC-01 na hobby :)

Minulosť :
CEN GSR 5.0
CC-01 Pajero Metaltop [MG995,SPEED 600 ECO,TLU01,TEU101BK]
CC-01 Pajero Black Edition [SPEKTRUM S100,NOVAK 55T,DSYS 54]

Uživatelský avatar
Mutant
Častý přispěvatel
Příspěvky: 582
Registrován: čtv úno 05, 2009 12:00 am

Příspěvek od Mutant » pát dub 20, 2012 6:42 pm

No uvidi se dle mnozstvy ostatnich komponent. Tadle karta neni kdovijakej zrout, ale obecne je dnes pulkilowatu tak tak na hranici. Kolegove v praci co davaj vejplaty jen to hernich PC konstatujou, ze jim brzo budou dvanactistovky malo. Blazni OMG
Traxxas Sumec, RC4WD rock crushers 40, Tekin RX8 / T8 1550 kv 2x3S paralel, trialek, crawleni, takovej mazlik..

http://maranamarana.rajce.idnes.cz/Trax ... _expedice/

http://www.youtube.com/watch?v=dnx0LDBD ... rder&list=

Uživatelský avatar
milan008
Veterán fóra
Příspěvky: 6262
Registrován: pát lis 28, 2008 12:00 am
Bydliště: V Holomóci městě

Příspěvek od milan008 » sob dub 21, 2012 8:27 am

Tak v tom odkazu přece jasně píší, že vyžaduje 650W a vyšší, počítač ti to zřejmě nerestartuje, ale asi nebude grafika pracovat na 100%.
bflmpsvz

Uživatelský avatar
Ruzabmx
Píšu hodně
Příspěvky: 1030
Registrován: ned říj 17, 2010 11:00 pm
Bydliště: Holomóc ja! ( Ostrava )

Příspěvek od Ruzabmx » sob dub 21, 2012 9:34 am

Mam Procesor Amd Athlon 64 x2 4200+,3gb ram,550w zdroj,320gb disk a dvd...+ ted tam mam ještě grafu Geforce 9400Gt 1gb ..Vyzkoušel bych to rovnou ale chybí mi ještě jeden kabel ,taková přechodka páč ta Ati-na potřebuje dva káble napajení..

Milan008 : ted sem si toho všiml taky :sad: to mě teda moc nepotěšilo -že budu muset do te bestie ještě narvat novej zdroj.

Uživatelský avatar
Yamaha
Uživatel
Příspěvky: 310
Registrován: pon led 09, 2012 12:00 am
Bydliště: Humenné,Slovensko

Příspěvek od Yamaha » sob dub 21, 2012 10:07 am

Soráč,pozeral som na tú obyčajnú nie X2.

Fungovať bude,len výkon bude obmedzený,lebo nebude šťava :wink:

Grafická bude minimálne 2krát výkonnejšia ako tá stará,len potrebuje strašne veľa štavy.

A taktiež ten procesor tam máš mizerný na tú grafickú.
Súčastnosť :
Stavba nového CC-01 na hobby :)

Minulosť :
CEN GSR 5.0
CC-01 Pajero Metaltop [MG995,SPEED 600 ECO,TLU01,TEU101BK]
CC-01 Pajero Black Edition [SPEKTRUM S100,NOVAK 55T,DSYS 54]

Uživatelský avatar
Ruzabmx
Píšu hodně
Příspěvky: 1030
Registrován: ned říj 17, 2010 11:00 pm
Bydliště: Holomóc ja! ( Ostrava )

Příspěvek od Ruzabmx » sob dub 21, 2012 10:46 am

Všechno bude časem :wink: , co by si doporučil za procesor?

Uživatelský avatar
Bezmozek
Uživatel
Příspěvky: 253
Registrován: pon pro 06, 2010 12:00 am
Bydliště: Praha

Příspěvek od Bezmozek » sob dub 21, 2012 7:52 pm

Yamaha píše:Fungovať bude,len výkon bude obmedzený,lebo nebude šťava....

To jako že se podtaktuje podle napájení? A když to připojim na plochou baterku, tak na tom můžu pařit miny? :roll: :mrgreen:
Ad zdroj: http://extreme.outervision.com/psucalculatorlite.jsp
http://superstepa.rajce.idnes.cz/TATRA_Dakar/
ľavá růžová, sto cez dinosaura, dve ryšavé veveričky a fuj fuj, bude [i]ľavá, čierná, chlpatá, zubatá..[/i

Uživatelský avatar
Yamaha
Uživatel
Příspěvky: 310
Registrován: pon led 09, 2012 12:00 am
Bydliště: Humenné,Slovensko

Příspěvek od Yamaha » sob dub 21, 2012 8:20 pm

Bezmozek : No pri vyťažení nebude bud stíhať alebo sa vypne.

Ruzabmx : daj cenový strop na procesor a typ základnej dosky.

A ak tam dáš tú kartu,môžeš odpáliť zdroj alebo tú novú kartu.
Súčastnosť :
Stavba nového CC-01 na hobby :)

Minulosť :
CEN GSR 5.0
CC-01 Pajero Metaltop [MG995,SPEED 600 ECO,TLU01,TEU101BK]
CC-01 Pajero Black Edition [SPEKTRUM S100,NOVAK 55T,DSYS 54]

pavlos12
Nově příchozí
Příspěvky: 50
Registrován: pát led 13, 2012 12:00 am
Bydliště: Radostice u Brna

Příspěvek od pavlos12 » pát črc 13, 2012 8:58 pm

Ahoj,mám už dlouho problém s reprákama mám 2.1 od logitechu,a po stěhovaní z pokoje začli hrát jinak než hrály ,když Byli v pokoji,a furt si lámu hlavu proč mě to nechce jet jako dřív
a tedˇ k problému,problém je ten že mam hlasitost uplně na maximum,a repráky nehraji ,ani z poloviny hlasitě,tak jako před tím,spíš hraje daleko hlasitějs bas ,až málem vyskočí sté bedny,neví někdo čím to muže bejt způsobený?
Je: E-firestorm flux,Traxxas Summit
Bylo:2x himoto,3x traxxas,4x HPI
http://pavlos12.rajce.idnes.cz/

Steak
Píšu hodně
Příspěvky: 1304
Registrován: pát srp 28, 2009 11:00 pm

Příspěvek od Steak » pát črc 13, 2012 9:45 pm

Mám podobný problém,řekl bych.
Dělám si ozvučení do pokoje z autorepráků.Repra jsou normálně na 12V.
Problém mám v tom,že když jeden napíchnu do trafa a nastavim 12V,tak reprák hraje sotva desetinu toho co hráli v autě.Nemůže to být třeba tím,že to není napojený na rádio ? Zkoušel jsem to všelijak už jsem i dostal ránu 230V :-D Ale furt to nejde.
Jinak na repra jsem napích zatím jenom telefon napojenej rovnou do repráku.dohromady tam mam jenom trafo,reprák a konektor na mobil a mam to smotaný dohromady,takže to bude možná v tom,ale to já uý zkoušel sna dvšechno,takže se táži Vás kolegové :mrgreen: Nevíte někdo čím to může být ?

Odpovědět

Zpět na „Počítače, hry a jiné virtuální světy“