Samovolné spouštění internetu

Moderátoři: minotaur, zidon155

Uživatelský avatar
petos
Častý přispěvatel
Příspěvky: 827
Registrován: pon led 25, 2010 12:00 am
Bydliště: Banska Bystrica SK

Příspěvek od petos » stř čer 08, 2011 10:35 am

antiviraky niesu na 100%,ked nainstalujes 2 antiviraky,kazdy ti moze najst nieco ine ako ten pred nym.Pricom napriklad so spyware,trojanmi si moze poradit zase len iny program.

Snazit sa dat do poriadky rozmr**** system je praca pre vraha.
stravis nad tym hodiny,bez zakruky,ze to opravis.
Zazalohovat veci,a format c:
Je to najrychlejsi sposob ako sa z problemu dostat.


Inak ak silou mocou trvas na rieseni bez preinstalacie-
1.bez poriadneho firewallu ani na krok.
mne sa osvedcil od zonealarmu(firewall,zabranuje aby sa programy na pc samovolne spustali ako chceli-zonealaram ta vyzve pri kazdom programe aby si odsuhlasil ci sa ten program moze spustit alebo nie.)
Pokial sa ti zonealarm ani nepodari nainstalovat,tak to rovno zabal a format c:
Systemu nieje pomoci.
2.stiahni adaware(na spyware)
nainstaluj a spust ho.-najdeny bordel vyliec,vloz do karanteny,alebo vymaz.
3.antivirus mozes skusit aj NOD32,pripadne awast,slusny antivirus ma aj zonealarm.
SCX10 jeepJK
Tatra 815/7 6x6

Uživatelský avatar
Kuba93
Píšu strašně moc!
Příspěvky: 2720
Registrován: pon srp 03, 2009 11:00 pm
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kuba93 » stř čer 08, 2011 2:00 pm

Avast prosim uz nikdy vice... :NO: Zkusenosti mam vic nez spatne, na doporuceni myho znamyho - ajtaka - ted pouzivam AVG 2011 Free a od ty doby zadnej problem.. ;-)
RC4x4-Shop(.)CZ
Ford F150 Raptor Custom Project
CC-01 Jeep Wrangler YJ
CC-01 Isuzu Amigo
TA-02 Ford F150 Trophy
TA-01 VW Race Touareg
TL-01 Celica+911GT3+Focus+M3
Fotky a videa - kubamynar.rajce.idnes(.)cz youtube(.)com/user/kubamynar

Uživatelský avatar
CptSlow
Nově příchozí
Příspěvky: 31
Registrován: pát úno 18, 2011 12:00 am
Bydliště: Plzeň

Příspěvek od CptSlow » stř čer 08, 2011 2:41 pm

Když jsem si přečetl první příspěvek, řekl jsem si - zaseklá klávesa - bowl to o pár příspěvků zpět potvrzuje.

Jestli steak po přeinstalování systému a instalaci všech antivirů, firewallů zjistí, že chyba není SW, ale v HW, asi rád nebude...
Martin

Steak
Píšu hodně
Příspěvky: 1304
Registrován: pát srp 28, 2009 11:00 pm

Příspěvek od Steak » úte čer 14, 2011 12:30 pm

Omlouvám se že jsem se neozval,byl jsem na švp.
Každopádně mezitím tu byl kamarád "ajťák" a jenom zablokoval funkci těch pěti tlačítek nahoře,takže bowl měl pravdu.Každopádně tam objevil další viry takže si noťas odveze do práce a tam to pošteluje.
Tak potom napíšu jak to dopadlo. :mrgreen:
Takže ještě jednou všem děkuji za rady a za pomoc.

Uživatelský avatar
bowl
Uživatel
Příspěvky: 494
Registrován: sob lis 27, 2010 12:00 am
Bydliště: České Budějovice

Příspěvek od bowl » úte čer 14, 2011 3:16 pm

AVE JÁ
:lol:

jsem rád, že jsem mohl pomoci a že jsem se trefil :wink:

Steak
Píšu hodně
Příspěvky: 1304
Registrován: pát srp 28, 2009 11:00 pm

Příspěvek od Steak » úte čer 14, 2011 6:10 pm

Tak jsem zjistil co mamka myslela pod tím něčím co nemůže ten ajťák rozlousknout.
Teď tam zase zeleně skáče adobe reader :lol:

Uživatelský avatar
bowl
Uživatel
Příspěvky: 494
Registrován: sob lis 27, 2010 12:00 am
Bydliště: České Budějovice

Příspěvek od bowl » úte čer 14, 2011 6:44 pm

Myslím že to bude ASI podobný problém - opravdu bych to viděl opět na ty tlačítka..

Uživatelský avatar
Lee93
Veterán fóra
Příspěvky: 4457
Registrován: pon pro 29, 2008 12:00 am
Bydliště: Kladno
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lee93 » úte čer 14, 2011 7:20 pm

Když jsme u těch problémů. Mám Win. 7 na noťasu a asi každej ví, že se Windows sám aktualizuje. Noťas mám něco přes rok a až teďka mi to začlo občas házet chybový hlášení, že některé důležité aktualizace nejdou nainstalovat. Nevíte nějaký řešení? Zkoušel jsem zkontrolovat PC antiwirákem a nic to nenašlo..
Lee's - Frames official e-shop - Jakub
AWayOfLife - Jeep JK
Rajče gallery - Lee93.rajce.net | Lee's - Frames official website - lees-frames.cz | FaceBook group - Lee's - Frames

zrzek
Nově příchozí
Příspěvky: 67
Registrován: stř pro 09, 2009 12:00 am
Bydliště: Praha 8, Libeň

Příspěvek od zrzek » úte čer 14, 2011 9:08 pm

Nemáš to bloknutý Firewallem?
- Axial SCX Toyota T-Runner/Jeep Cherokee, RC4WD 45z, DSYS 54, Turnigy
- Axial SCX Honcho, Axial 55z, DSYS 36, Monza 120M
- HPI Blitz SC MK10, LRP 10,5z, Novak GTB

Steak
Píšu hodně
Příspěvky: 1304
Registrován: pát srp 28, 2009 11:00 pm

Příspěvek od Steak » stř čer 15, 2011 8:45 am

bowl píše:Myslím že to bude ASI podobný problém - opravdu bych to viděl opět na ty tlačítka..

Nene tlačítka jsou všechny kompletně zablokovaný,takže když ho zmáčknu nic se nestane. :wink:

Uživatelský avatar
Mutant
Častý přispěvatel
Příspěvky: 582
Registrován: čtv úno 05, 2009 12:00 am

Příspěvek od Mutant » stř čer 15, 2011 11:53 am

Lee93 píše:Když jsme u těch problémů. Mám Win. 7 na noťasu a asi každej ví, že se Windows sám aktualizuje. Noťas mám něco přes rok a až teďka mi to začlo občas házet chybový hlášení, že některé důležité aktualizace nejdou nainstalovat. Nevíte nějaký řešení? Zkoušel jsem zkontrolovat PC antiwirákem a nic to nenašlo..


Mas loupeny, nebo koupeny?
Traxxas Sumec, RC4WD rock crushers 40, Tekin RX8 / T8 1550 kv 2x3S paralel, trialek, crawleni, takovej mazlik..

http://maranamarana.rajce.idnes.cz/Trax ... _expedice/

http://www.youtube.com/watch?v=dnx0LDBD ... rder&list=

Odpovědět

Zpět na „Počítače, hry a jiné virtuální světy“