Samovolné spouštění internetu

Moderátoři: minotaur, zidon155

Steak
Píšu hodně
Příspěvky: 1304
Registrován: pát srp 28, 2009 11:00 pm

Samovolné spouštění internetu

Příspěvek od Steak » úte čer 07, 2011 8:48 am

Prosím vás o pomoc,protože tohle je už nesnesitelné.
K věci:Máme notebook Acer,bohužel nevím konkrétně typ,ale pod obrazovkou je TravelMate 4070 a stala se nám divná věc.
Pokaždé když zapnu notebook,tak se mi na ploše otevře asi 20-70 prohlížečů.(Google chrome)
Bohužel se toto nestává jenom při spuštění,ale i při práci s počítačem.
Dole na obrazovce se vždy objeví nápis WWW
A otevřou se internety.

Nevím už co dělat proto vás opět prosím o radu.
Nevíte někdo co s tím udělat :?:
je to vážně nesnesitelné,nedá se tam dopsat ani jedno slovo.
Za každou radu děkuju.

Uživatelský avatar
stiifii
Píšu hodně
Příspěvky: 1821
Registrován: ned zář 13, 2009 11:00 pm

Příspěvek od stiifii » úte čer 07, 2011 8:54 am

zalohovat dulezity veci, zformatovat a novy windousy 8)

Steak
Píšu hodně
Příspěvky: 1304
Registrován: pát srp 28, 2009 11:00 pm

Příspěvek od Steak » úte čer 07, 2011 8:59 am

Tak to sem nevěděl že to bude až takhle složitý. :lol:

Uživatelský avatar
Pedro
Píšu hodně
Příspěvky: 1552
Registrován: ned led 11, 2009 12:00 am
Bydliště: Praha - Žižkov
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pedro » úte čer 07, 2011 9:26 am

A otevřou se internety


to je krásně řečeno :lol:


nicméně má stiifii pravdu.
Máš tam asi nějakýho viráka nebo trojskýho koně nebo jinou fajnovost. Takže buď to pořádně projet antivirákem a doufat že se něco najde a povede se ti toho zbavit.
Nebo záloha důležitého a můj oblíbený příkaz FORMAT C:
CC-01 Pajero - Dsys 56,Nowak 55T,TowerPro MG995
SCX-10 Forďák obytňák, Dsys 46, 35T, TowerPro MG996
2.4 Ghz

Uživatelský avatar
macaiq
Častý přispěvatel
Příspěvky: 684
Registrován: sob srp 22, 2009 11:00 pm
Bydliště: humpolec-kejžlice

Příspěvek od macaiq » úte čer 07, 2011 1:26 pm

s tim formátem bych to zas tak nepřeháněl ... skus nainstalovat trial verzi nod32 a když něco najde tak se o to postará ... když se o to nedokáže postarat tak ti aspon napíše co je to za vir a pak už to je jednoduchý .. na spoustu virů exituje spousta prográmků --- jen vědět s čím máš tu čest

Uživatelský avatar
stiifii
Píšu hodně
Příspěvky: 1821
Registrován: ned zář 13, 2009 11:00 pm

Příspěvek od stiifii » úte čer 07, 2011 1:38 pm

ale ty programky nejsou stoprocentni a nez se doberes vysledku kterej je velice nejistej vyjde ti liip casove to rovnou preinstalovat a mas jistotu ze je to ok.... z nejakyho leceni ja uz sem vyrost, jak to dela problemy nashledanou....

Uživatelský avatar
macaiq
Častý přispěvatel
Příspěvky: 684
Registrován: sob srp 22, 2009 11:00 pm
Bydliště: humpolec-kejžlice

Příspěvek od macaiq » úte čer 07, 2011 1:50 pm

jojo taky to tak řešim ale ted sem měl v pc vir jménem JEEFO.A a teda řeknu ti že to byl mazec ... mám exterák 1TB a interní 750tku rozdělenou .. vir se dostal uplně všude a jelokož napadal EXE soubory nebylo možný se ho zbavit aniž bych přišel o 1750Gb dat .. 2x sem formátoval jednotku na systém(mám NTB) abych vůbec mohl spustit antivir .. nakonec sem našel prográmek kterej pracoval v přikazovym řádku a ntvrdo všechny infikovaný soubory smazal potom už sem jen instnul čistý windowsy ...takže díky tomu mám teď většinu dat zachráněnou .. ber to tak že někdo má systém třeba i 3 roky (taky to moc nechápu ,instaluju minimálně jednou za 6 měsíců:)) a prostě má ty windowsy tak zažitý že nová instalace je pro něj zlej sen :)

Uživatelský avatar
Matezz
Častý přispěvatel
Příspěvky: 881
Registrován: pon kvě 09, 2011 11:00 pm
Bydliště: Ostravsko-opavsko

Příspěvek od Matezz » úte čer 07, 2011 1:50 pm

Pro začátek bych zkusil Bod obnovy. Vzpomeň si, kdy to ještě jelo normálně a pak http://support.microsoft.com/kb/306084/cs (návod pro Win XP). Plus projet PC antivirem.

Uživatelský avatar
Dave
Píšu hodně
Příspěvky: 1615
Registrován: pon říj 11, 2010 11:00 pm
Bydliště: Kousek od Brna
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dave » úte čer 07, 2011 2:51 pm

Jojo, jak je napsáno výše, případně přeinstalovat no. Ale widle dokáže přeinstalovat i slepice které nasypeš zrní na enter.

Uživatelský avatar
Mutant
Častý přispěvatel
Příspěvky: 582
Registrován: čtv úno 05, 2009 12:00 am

Příspěvek od Mutant » úte čer 07, 2011 2:57 pm

stiffi ma pravdu. V tomto pripade je nej antivirak FORMAT C:. Aspon zas bude notas slapat jak za mlada..
Traxxas Sumec, RC4WD rock crushers 40, Tekin RX8 / T8 1550 kv 2x3S paralel, trialek, crawleni, takovej mazlik..

http://maranamarana.rajce.idnes.cz/Trax ... _expedice/

http://www.youtube.com/watch?v=dnx0LDBD ... rder&list=

Uživatelský avatar
bowl
Uživatel
Příspěvky: 494
Registrován: sob lis 27, 2010 12:00 am
Bydliště: České Budějovice

Příspěvek od bowl » úte čer 07, 2011 2:58 pm

Ahoj všem,

málo kdy se projevuji, ale jelikož mám Acer tak mi to nedá a zkusím poradit:

Neviděl bych to zatím s tím formátováním disku tak černě a nejprve bych zkusil toto:

Typ notebooku, který jsi popsal má stejně jako můj noťas v pravém horním rohu nad klávesnicí tuším celkem 5 tlačítek - jedno je klasické zapínací tl. noťase a zbylá 4 slouží pro spouštění přednastavených aplikací. Tebe by mělo zajímat tlačítko, které má tvar jakési "planetky" a slouží pro spouštění defaultního prohlížeče. Být tebou, nejprve bych zkusil tlačítko několikrát stisknout, protože je možné, že pokud jsi ho nikdy nepoužil, třeba se pod něj dostal "bordel", kterej zapříčinil jeho nesprávnou funkci.
Blbnutí tlačítka může taky způsobit vylití nějaké tekutiny, nebo třeba jogurtu do klávesnice tím způsobem, že tekutina zasáhla i to tlačítko... (samotnému se mi to taky několikrát povedlo :lol:

Mimochodem stisknutí tlačítka na mém NTB mi dělá přesně to, co jsi napsal, tedy dole na středu displeje se objeví velká zelená písmena WWW, takže vím o čem mluvím...

Pokud by stisknutí nepomohlo, zkusil bych prozkoumat noťas a zjistit, který program má na starosti přiřazení funkce jednotlivých programů těch čtyř tlačítek a zkusil bych se ho zbavit, nebo "nepřiřadit" tlačítku žádnou funkci. Poradil bych jak na to, ale dělal jsem to jenom jednou a za boha si teď nemůžu vzpomenout, jak jsem to tenkrát nastavoval...

No a pak mě tedy kromě použití antivirového programu a nebo následného přeformátování disku napadá ještě ta možnost, že bych možná noťas zkusil rozebrat a vyčistil bych kontakty toho tlačítka...


S tím, že se mi občas stane, že mi počítač "píše" samovolně nějaké písmeno po tom, co jsem dal klávesnici "napít" např. vody zkušenosti mám a co se týče tvého problému, tak mi přijde celkem podobný, ale pokud se mýlím, tak mě prosím neukamenujte - snažím se jen pomoci 8)

Uživatelský avatar
stiifii
Píšu hodně
Příspěvky: 1821
Registrován: ned zář 13, 2009 11:00 pm

Příspěvek od stiifii » úte čer 07, 2011 3:34 pm

Mam jeste jednu radu ohledne aceru... hlavni roli hraje kladivo.... tak kdyby vsechno selhalo tak napis... popisu ti to bliz :wink:

Uživatelský avatar
salvatore
Administrátor
Příspěvky: 4130
Registrován: pát lis 21, 2008 12:00 am
Bydliště: Praha

Příspěvek od salvatore » úte čer 07, 2011 9:54 pm

stiifii píše:Mam jeste jednu radu ohledne aceru... hlavni roli hraje kladivo.... tak kdyby vsechno selhalo tak napis... popisu ti to bliz :wink:


Co to meleš za nesmysly? Máme doma acery dva, z toho jeden hergot letitej a makají v pohodě. Mám ještě Léňovo IBM a to je tady v pořádku, každopádně tyhle značky zlatý proti ty všivárně asusový...

Uživatelský avatar
stiifii
Píšu hodně
Příspěvky: 1821
Registrován: ned zář 13, 2009 11:00 pm

Příspěvek od stiifii » úte čer 07, 2011 9:58 pm

Mam opacnou zkusenost, mam dva znamy ktery nekolikrat reklamovali acery.. dalsi kamarad musi mit chladici podlozku jinak se mu kvuli teplote vypina i po cisteni..... ja mam asus 4roky a nemam zadny problem....

Uživatelský avatar
salvatore
Administrátor
Příspěvky: 4130
Registrován: pát lis 21, 2008 12:00 am
Bydliště: Praha

Příspěvek od salvatore » úte čer 07, 2011 10:06 pm

Řeknu ti to takhle... v noteboocích se pohybuju fakt dlouho. Konstrukčně je Asus prostě vší mrdky šuple. Ani zadarmo... Jinak výdrž ntb je hlavně o lidech a přístupu. Když se k tomu lidi chovají jako dobytek, tak se není co divit. Je to stejný jako v modelech. Já plastovej kardan na AX10 nikdy neukroutil a to jsem měl jednoznačně první v republice. Ale prostě neženu model do nesmyslu...

Odpovědět

Zpět na „Počítače, hry a jiné virtuální světy“