Začínám nový projekt, něco jednoduchého, ale kompletního. Čeká na mě Fusion 2300 a servo Holmes SV400, a pak je objednávka na sadu s kovovými nárazníky, podvozek, protože 2300 je už tak výkonná, lepší než dávat overdrive, mosaznou sadu na přední nápravu a kompletní sadu serva navijáku. Myslím, že tam dám i další gumy a to je prozatím vše. Uvidíme, jak to bude smontované.
Tak na tohle jsem zvědav, koukám po něm co to vyšlo a moc se mi líbí. Doufám, že bude nějaká pěkná barevná kombinace, protože co jsem zatím viděl tak nic moc.
MST CFX Suzuki Jimny
TWS VTR Suzuki Vitara
Ford Ranger 1993 Traxxas TRX-4
Land Rover Discovery III na Traxxas Slash 1:16
Nissan Patrol Y60 3 dv.
janvito píše: ↑05.09.2025 7:18
Tak na tohle jsem zvědav, koukám po něm co to vyšlo a moc se mi líbí. Doufám, že bude nějaká pěkná barevná kombinace, protože co jsem zatím viděl tak nic moc.
Díky, bude tmavě šedá s bílou přední částí. Ještě přemýšlím o bílých kolech a bílé střeše. Potom ji budu muset trochu zestárnout, ale jen velmi málo. Chci něco jednoduchého, ne rezavé ani nic extrémního.
Udělal jsem maximální pokrok, čekám na pomoc kamaráda, aby to zestárl a mohl to nalakovat a dokončit. Ještě mě čeká oprava, jako je vnitřní zpětné zrcátko, pneumatiky a nějaké ozdobné prvky.