crawler Kulak

Big size, home made, atd..

Moderátor: MikeP

Ragnar
Uživatel
Příspěvky: 106
Registrován: pon bře 14, 2011 12:00 am
Bydliště: Břeclav

crawler Kulak

Příspěvek od Ragnar » stř čer 01, 2011 3:15 pm

mate nekdo zkusenost s timto autem?

Uživatelský avatar
rotruck
Píšu hodně
Příspěvky: 1107
Registrován: ned kvě 24, 2009 11:00 pm
Bydliště: MORAVA

Příspěvek od rotruck » stř čer 01, 2011 6:46 pm

Ano
Je to taková jak bych řekl spotřebka ...........
Koupit zajezdit si , vyhodit a koupit nový.
Rozhodně se na tom nedá postavit nic co bude vážit víc jak 2kg
RCTR - RC Truck Rally- Dakarky LIAZka a KAMAZel

Uživatelský avatar
cendab
Píšu strašně moc!
Příspěvky: 2467
Registrován: úte pro 28, 2010 12:00 am
Bydliště: HSK

Příspěvek od cendab » stř čer 01, 2011 7:22 pm

Levný...dobrá elektronika....Když tam dáš silnější motor dá se použít i na expedice....Ale s tou váhou fakt do dvou kg i s baterkou...tady sem stavěl já....
http://www.rc4x4.cz/modules.php?name=Fo ... pic&t=4245

Uživatelský avatar
stiifii
Píšu hodně
Příspěvky: 1821
Registrován: ned zář 13, 2009 11:00 pm

Příspěvek od stiifii » stř čer 01, 2011 7:32 pm

jeste bych doplnil ze servo je treba to puvodni moc sily nepobralo

Uživatelský avatar
cendab
Píšu strašně moc!
Příspěvky: 2467
Registrován: úte pro 28, 2010 12:00 am
Bydliště: HSK

Příspěvek od cendab » stř čer 01, 2011 7:45 pm

Jo jasně...servo určitě....

Ragnar
Uživatel
Příspěvky: 106
Registrován: pon bře 14, 2011 12:00 am
Bydliště: Břeclav

Příspěvek od Ragnar » čtv čer 02, 2011 10:11 pm

jj,servo je hodne slabucke.nevim jestli to jezdi tak jak ma,protoze sem se s crawlerem jeste nesetkal ale prijde me jak kdyby v prevodech neco drhlo.jede to jak kdyby se tomu nechtelo :) ma to tak byt?

Uživatelský avatar
cendab
Píšu strašně moc!
Příspěvky: 2467
Registrován: úte pro 28, 2010 12:00 am
Bydliště: HSK

Příspěvek od cendab » pát čer 03, 2011 10:35 am

Jo za normálních podmínek by jsi měl protočit motorek otočením kola rukou...jde to ztěžka ale jde....jestli né tak si skontroluj ty dlouhý šroubky na víku převodovky co jsou prošroubovaný až do držáku motoru....když je máš hodně dotažený tak se převodovka sevře a jde ztěžka....vyzkoušej si to a dotahuj je podle toho dokud se převodovka točí lehce....Závity jsem potom pojistil kapkou lepidla a nikdy se nepovolily.....Hlavně nemaž ničim to hlavní kolo a pastorek jinak se ti tam nalepí prach a zkundíš ho jako já...

Ragnar
Uživatel
Příspěvky: 106
Registrován: pon bře 14, 2011 12:00 am
Bydliště: Břeclav

Příspěvek od Ragnar » pát čer 03, 2011 10:44 am

supr,dik za rady. ta prevodovka me prijde jak kdyby tam neco vadilo.kola se rukou protocit daji (hodne tezko).a prave zadni kolo je nejak sejdrem.uz sem ho zkousel prohodit za jine a porad je trosku nakrivo,vypada to ze je nejak napytel slozena naprava

Uživatelský avatar
cendab
Píšu strašně moc!
Příspěvky: 2467
Registrován: úte pro 28, 2010 12:00 am
Bydliště: HSK

Příspěvek od cendab » pát čer 03, 2011 11:13 am

s tim kolem to maj asi všichni...jí ho měl taky nějaký divný.....podle mě je to tim že ty plastový spojovačky jsou o kousek delší než by měly bejt ....pošteluj tu aretační páku zadního zatáčení...vyrovná se ti to z druhym kolem a neni to tolik vidět....

Ragnar
Uživatel
Příspěvky: 106
Registrován: pon bře 14, 2011 12:00 am
Bydliště: Břeclav

Příspěvek od Ragnar » pát čer 03, 2011 12:17 pm

dobre,zkusim to postelovat.jaky bys doporucil servo misto toho puvodniho?

Uživatelský avatar
rotruck
Píšu hodně
Příspěvky: 1107
Registrován: ned kvě 24, 2009 11:00 pm
Bydliště: MORAVA

Příspěvek od rotruck » pát čer 03, 2011 2:28 pm

Jooo, jooo :mrgreen: Zadní kolo šejdrem a šmatlavý gumy .
Tím sme si prošli asi všichni kdo jsme ho měli v ruce :mrgreen:
RCTR - RC Truck Rally- Dakarky LIAZka a KAMAZel

Ragnar
Uživatel
Příspěvky: 106
Registrován: pon bře 14, 2011 12:00 am
Bydliště: Břeclav

Příspěvek od Ragnar » pát čer 03, 2011 2:39 pm

gumky planuju jine,takze to se snad vyresi,jen to krive kolo vyrovnat :mrgreen:

Ragnar
Uživatel
Příspěvky: 106
Registrován: pon bře 14, 2011 12:00 am
Bydliště: Břeclav

Příspěvek od Ragnar » pát čer 03, 2011 2:40 pm

ale za ty prachy se to da.cekal sem vetsi hruzu :lol:

Uživatelský avatar
cendab
Píšu strašně moc!
Příspěvky: 2467
Registrován: úte pro 28, 2010 12:00 am
Bydliště: HSK

Příspěvek od cendab » pát čer 03, 2011 3:10 pm

servo sem dával nějaký 13kg za cca 300kč....třeba totok http://www.bighobby.cz/www-bighobby-cz/ ... gear-Servo
ale je větší ,nevim jak půjde nainplantovat na plato nápravy....

Ragnar
Uživatel
Příspěvky: 106
Registrován: pon bře 14, 2011 12:00 am
Bydliště: Břeclav

Příspěvek od Ragnar » pát čer 03, 2011 3:25 pm

prave ze sem hledal nejake rozmerove vhodne a co sem nasel bylo slabe.co melo uchazejici silu tak zas bylo velke :(

Odpovědět

Zpět na „Ostatní crawlery“