Já se pochlubím se svým Adolfem, kterého mám moc rád. Není to Off, ale myslím si, že si obdiv zaslouží :FINE:
:!:
Adolf - Mercedes-Benz W124 300 TD TURBO -r.v.91 108kW/147Ps :!:
Legendární nesmrtelné auto nestrácejcí design ani hodnotu :idea:
Takže můj Adolf je vybaven v tu dobu nejsilnějším 6.ti válcovým řadovým třílitrovým turbodieslem o výkonu 147koní, automatickou 4.kvaltovou převodovkou,v létě 18" kola AMG Mercedes, přední nápravy McPherson, zadní zavěšení je víceprvkové na tzv. prostorové soustavě ramen - každé kolo spočívalá na pěti ramenech. Odpružení obstarávají plynokapalinové tlumiče a příčné zkrutné stabilizátory. Světlou výšku zatíženého kufru pomáhá udržovat hydropneumatika.
Výbava na ten rok je : Elektrické okna, šíbr, vyhřívané zrcátka,trysky ostřikovačů a dokonce spirála v nádobce ostřikovačů, automatické dovírání kufru, tempomat, poloautomatická duální klimatizace, automatická teleskopická výsuvná anténa, dlouhý jednoramenný stěrač co dokáže očistit 86 procent plochy čelního skla :wink: Jediný tuning na autě, co se vyráběl je zadní křídlo z brzdovým světlem.
V autě jsou všechny díly originál mercedes i co se podvozku a motoru týče- čepy, destičky atd.Skoro jak nový.Nic nevrže nemlátí a na sněhu lepší zábava než s předokolkou :lol: