Stejne je to parada. Ty tatry jsou beh na dlouhou trat ale je to proste bomba. Skvele to funguje snad vsem. Holt se pro to rozhodnout, nepolevit, vyrobit vsechny ty caprcatka, bazmeky, kryty, drzaky, kola zubaty i kulaty, presne ulozit vsechny ty loziska, prace jako na kostele. Vsechno 8x a kdyz je to tam dvakrat tak 16x a vono je to dvakrat treba na kazdy strane hned dvakrat.
Mazec.
Ji musis mit nak pojmenovanou, jsi s ni uz celkem dlouho :FINE: sahas ji do strev .. se celkem znate.. ??
Trochu jsem pohnul s Kolosem :-) Dal jsem dohromady podvozek co se mi válel docela dlouho v krabici a poladil kabinu.Chci jí zatím udělat jako poličovku :-[
Jelikož na Tatry není v poslední době vůbec čas :TIME: a hlavně ani moc chut :-( ,tak sem hodím aspon fotky aktuálního stavu .Doufám ,že zas brzo budu mít náký záchvat a začnu něco dělat :-D Aspon začít dávat do barvy T815/7
:twisted:
___TATRA POWER____ Tatra T815-7 8x8(plány od Hanyse) ........T813 8x8-kolos FPV Freestyle / Martian II ---- "létající GoPro" Split Pearl Tamiya Buggy Champ 1979 - FOTO: http://stenlyjirec.rajce.idnes.cz/