"SNOWRUNNER", "MudRunner" a "SPiNTiRES" - offroad hry
Moderátoři: minotaur, zidon155
- zidon155
- Píšu strašně moc!
- Kontaktovat uživatele:
Re: "SNOWRUNNER", "MudRunner" a "SPiNTiRES" - offroad hry
Prave byla vydana Tatr....ehm "BEHEMOTH TITAN T813" na KONZOLE
SNOWRUNNER hra
Odbornici odpusti - musel jsem ji trochu "zosklivit" kuli licenci .. :/
https://snowrunner.mod.io/behemoth-titan-t813-by-zidon

Ale náhodou nevyzerá zle aj takto
.

- zidon155
- Píšu strašně moc!
- Kontaktovat uživatele:
Trialovka je zpet :)

Snad se nebudete za takovyto prispevek zlobit ... kdyztak smazu... Ale pote, co jsem sem zacal davat prispevky ohledne me tvorby ( nejen ) nakladaku TATRA do hry Snowrunner ( Spintires, Mudrunner) mi odtud prislo pomerne hodne soukromych zprav a vzkazu s podekovanim ( taky moc diky! :) ) a s dotazem, jestli by nebylo mozno me nejak "podporit" ci "podekovat" za to ... Nejdriv jsem se teda branil :D ale jelikoz tech zprav bylo opravdu dost tak tady mate nahled na nekterou mou tvorbu s infem na ucet kam mi muzete nejaky ten drobny prispevek poslat ( nikoho nenutim!! ).
Samozrejme, ze ve tvorbe modu budu pokracovat - v nejblizsi dobe predelam 815 a 148 pro verzi na konzole
A pak dal se uvidi 
Vsem moc diky! :) zidon
c.u.: 2900780099/2010
prosim - neposilejte miliony...nevim, co bych s tim delal ....
:D

Snad se nebudete za takovyto prispevek zlobit ... kdyztak smazu... Ale pote, co jsem sem zacal davat prispevky ohledne me tvorby ( nejen ) nakladaku TATRA do hry Snowrunner ( Spintires, Mudrunner) mi odtud prislo pomerne hodne soukromych zprav a vzkazu s podekovanim ( taky moc diky! :) ) a s dotazem, jestli by nebylo mozno me nejak "podporit" ci "podekovat" za to ... Nejdriv jsem se teda branil :D ale jelikoz tech zprav bylo opravdu dost tak tady mate nahled na nekterou mou tvorbu s infem na ucet kam mi muzete nejaky ten drobny prispevek poslat ( nikoho nenutim!! ).
Samozrejme, ze ve tvorbe modu budu pokracovat - v nejblizsi dobe predelam 815 a 148 pro verzi na konzole

Vsem moc diky! :) zidon
c.u.: 2900780099/2010
prosim - neposilejte miliony...nevim, co bych s tim delal ....

AMD RYZEN 5 2600 - GIGABYTE B450 AORUS ELITE - HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz - EVGA GeForce GTX 1060 6GB
- zidon155
- Píšu strašně moc!
- Kontaktovat uživatele:
Slavte a jasejte
:D Trialovka je schvalena a vydana - pro konzole ( lze s ni hrat ale i na PC )
Spolecne i s puvodni "konzolovou" Tatrou ( Behemoth Titan T813). A i ta je trochu upravena ( kiksy v interieru, zmena prevodovek atd .. ) Tak snad se budou libit :) zidon

- zidon155
- Píšu strašně moc!
- Kontaktovat uživatele:
Tak "Bratra truck T815" (nazev a lehce upraveny vzhled kuli licenci ...) vypustena do sveta! :) Na konzole bude trvat asi par dni nez ji schvalej-prosim o trpelivost. Mozno nyni vyzkouset na PC ( jsou tam nejaky upravy navic oproti "real" verzi ).
Tak snad se Vam bude libit :)
zidon
https://snowrunner.mod.io/bratra-truck-t815-by-zidon

Tak snad se Vam bude libit :)

https://snowrunner.mod.io/bratra-truck-t815-by-zidon

-
- Nově příchozí

- zidon155
- Píšu strašně moc!
- Kontaktovat uživatele:
Funguje to uplne normalne a v pohode. Mody jsou na modio strance. Ve hre v menu si tam zaregistrujes mail,pak si vyberes mod,stahne se ti a nainstaluje a hrajes. Jednoduchy jak facka 

ako vidim pekna praca stymi modmi .este byto chcelo previest LKT Traktor do hry .robite niekto na tom aby tam bol.dakujem za info
- zidon155
- Píšu strašně moc!
- Kontaktovat uživatele:
Zatim ne ....
Dostal jsem se ted k souborum Tatry 805 - tak na ni ted budu delat - hrozna pakarna ... odhaduji tak 50-100hodin nez se mi to podari .. :/
Je to tahle krasavice od Maxe Dmitrieva - konecne po pul roce nasel nejaky soubory pro ni ... on ji modeloval ... ale neni to komplet, neco poskozeny a neco ve spatnym formatu ... ale snad se to nejak povede ..

Dostal jsem se ted k souborum Tatry 805 - tak na ni ted budu delat - hrozna pakarna ... odhaduji tak 50-100hodin nez se mi to podari .. :/
Je to tahle krasavice od Maxe Dmitrieva - konecne po pul roce nasel nejaky soubory pro ni ... on ji modeloval ... ale neni to komplet, neco poskozeny a neco ve spatnym formatu ... ale snad se to nejak povede ..

¨
AMD RYZEN 5 2600 - GIGABYTE B450 AORUS ELITE - HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz - EVGA GeForce GTX 1060 6GB
zidon155 Pěkné
už jen chybí T148