"SNOWRUNNER", "MudRunner" a "SPiNTiRES" - offroad hry
Moderátoři: minotaur, zidon155
- zidon155
- Píšu strašně moc!
- Kontaktovat uživatele:
Re: "SNOWRUNNER", "MudRunner" a "SPiNTiRES" - offroad hry
Tak ty Tatry 815 dela "yansors" ... ne ja ... ja ho jen do toho uvrtal a ted mu to pomaham testovat
Kdyby se chtel nekdo mrknout a poslechnout si neco o tvorbe modu pro Snowrunner a par informaci z historie Spintires a Mudrunner
A bude probihat i exkluzivni ukazka modu ve vyrobe - "Kaceny"
Budu delat neco takovyho poprvy...
Tak snad se Vam to bude libit 

Kdyby se chtel nekdo mrknout a poslechnout si neco o tvorbe modu pro Snowrunner a par informaci z historie Spintires a Mudrunner

-
- Nově příchozí
S "yansorsem" si dobře udělal, Tatry jsou potřeba. Jsem rád, že je to pod kontrolou experta na výkyvnej podvozek
... Úplně nechápu, proč nejsou i ofiko od vývojářů, když má Tatra tak unikátní podvozek do terénu a jezdí po celým světě
Jinak díky za tip, určitě se podívám

... Úplně nechápu, proč nejsou i ofiko od vývojářů, když má Tatra tak unikátní podvozek do terénu a jezdí po celým světě

Jinak díky za tip, určitě se podívám

Pěkné Tatry
Bohus se ptal na traktory tak tu dva jsou
https://snowrunner.mod.io/black-labs-p512-volsung
https://snowrunner.mod.io/ronniesonchak3

Bohus se ptal na traktory tak tu dva jsou

https://snowrunner.mod.io/black-labs-p512-volsung
https://snowrunner.mod.io/ronniesonchak3
AMD RYZEN 5 2600 - GIGABYTE B450 AORUS ELITE - HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz - EVGA GeForce GTX 1060 6GB
- zidon155
- Píšu strašně moc!
- Kontaktovat uživatele:
Zaznam vcerejsiho stream, kde jsem mel moznost chvilku hovorit o tvorbe modu do hry - Tatrovek a ostatnich
Bohuzel jsem nestihl rict vsechno....
https://youtu.be/pFTg75tuSws

https://youtu.be/pFTg75tuSws

AMD RYZEN 5 2600 - GIGABYTE B450 AORUS ELITE - HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz - EVGA GeForce GTX 1060 6GB
Mame tu uz aj Traktor ,len aby ho vidali do hry .
Dlouho jsem se zde neukázal,ale práce nepočká tak jsem sem na fórum mrknul.
Traktor do hry bych bral také.
Dobrý nápad.
Máme covidus bacilus v ČR tak se nemůže moc ven tak jak se říká kdo si hraje nezlobí.
V 3D modelování jsem nikdy nebyl dobrý ale opakováním se to zlepšuje.
Omluvte kvalitu, v 3D Maxu se teprv učím.
Dělám do hry konkurenci vozům Tatra a to konkurenta ve formě vozu Liaz Dakar z osumdesátek.
Jak jsem byl v minulosti ve školení zdejšího kolegy Zidon155 tak musím upravit kola z jiného stroje.
Podpůrné soubory xml také předělávám na jiný formát než byl v minulosti v demu při školení.
Je mi jasné, že to je model pro hráče né zrovna oblíbeny jako Tatra, ale snad to bude takto stačit.
Zatím takto.....

Traktor do hry bych bral také.

Máme covidus bacilus v ČR tak se nemůže moc ven tak jak se říká kdo si hraje nezlobí.
V 3D modelování jsem nikdy nebyl dobrý ale opakováním se to zlepšuje.
Omluvte kvalitu, v 3D Maxu se teprv učím.
Dělám do hry konkurenci vozům Tatra a to konkurenta ve formě vozu Liaz Dakar z osumdesátek.

Jak jsem byl v minulosti ve školení zdejšího kolegy Zidon155 tak musím upravit kola z jiného stroje.

Podpůrné soubory xml také předělávám na jiný formát než byl v minulosti v demu při školení.
Je mi jasné, že to je model pro hráče né zrovna oblíbeny jako Tatra, ale snad to bude takto stačit.
Zatím takto.....

Max_bojovník silnic.
CC-01- verze 8x8.
CC-01- verze 8x8.

-
- Nově příchozí
Pěkná práce. Vždycky jsem si přál už od Spintires Liazku do hry. Tak že za mě super.
... I když trochu škoda, že to je zrovna ta dakarská, katerá nebude mít ve hře asi moc využití

... I když trochu škoda, že to je zrovna ta dakarská, katerá nebude mít ve hře asi moc využití

Tak ji osekam o díly, mě se líbí Dakarka.
Já jsem na ruské stroje a české vozy z 60-tych a 80-tych let. Praga RN, rusky Zil 131, Ural atd.
Myslím si, že zdejší Guru šéf Zidon155 bude mít něco v rukávu.
Myslím tím nový model do hry na kterém zajisté pracuje preci jen je to pan Moder v testovací skupině, která má k novinkám z postupu výroby a aktualizaci hry nejblíže.
Jestli se nepletu tak Zidon155 je u tohoto simulátoru od začátku což je nějakých 10 roku? nebo se pletu Zidone?
Já na hraní s PC nemám čas a kreslím jen po chvilkach a zatím jen takto jsem postoupil.
V demu původního Spintires jsem měl H1, čtyřkolku s jezdcem, Škoda 130RS.
Teď posledních pár let už na hraní nezbývá moc času.
Já jsem na ruské stroje a české vozy z 60-tych a 80-tych let. Praga RN, rusky Zil 131, Ural atd.

Myslím si, že zdejší Guru šéf Zidon155 bude mít něco v rukávu.
Myslím tím nový model do hry na kterém zajisté pracuje preci jen je to pan Moder v testovací skupině, která má k novinkám z postupu výroby a aktualizaci hry nejblíže.

Jestli se nepletu tak Zidon155 je u tohoto simulátoru od začátku což je nějakých 10 roku? nebo se pletu Zidone?
Já na hraní s PC nemám čas a kreslím jen po chvilkach a zatím jen takto jsem postoupil.
V demu původního Spintires jsem měl H1, čtyřkolku s jezdcem, Škoda 130RS.
Teď posledních pár let už na hraní nezbývá moc času.
Max_bojovník silnic.
CC-01- verze 8x8.
CC-01- verze 8x8.

- zidon155
- Píšu strašně moc!
- Kontaktovat uživatele:
Ako tak pozerám vaše módy, dakedy si budem musieť zaobstarať Snowrunnera, ale najpr by to chcelo poskladať nový PC nech si to môžem užiť v plných detailoch
.

-
- Nově příchozí
Jo tak na V3S se taky těším
... před 21 lety jsem s ní na vojně jezdil půl roku, než jsem přešel na TATRU 8x8. Od tý doby už jen na PC.

... před 21 lety jsem s ní na vojně jezdil půl roku, než jsem přešel na TATRU 8x8. Od tý doby už jen na PC.