A 8,4ka je zatím nejlep¹í, co jsme vyzkou¹eli. 7,2ka má tendenci se udusit v nìjakym sajrajtu, nebo seknutím kola o ¹utr. To 8,4ka neudìlá, ta to sílou zvládne.
Mì ani Tomá¹ovi teda nikdy motor nièemu na autì nevadil.
PS: 7,2ka je víc toèivá, je rychlej¹í ale má celkovì míò síly. Co¾ je u tì¾¹ích modelù, nebo tì¾¹ího terénu ¹patnì.
presne tak, ted co sem dal na auto tu klec a kastli defa a zapojil nouzove speed 7,2 (protoze jinej v tu chvili nemeli), tak se motor chvilema "dusi" jak pise aviaro, musis pak pridat plyn a nekdy to trochu cukne dopredu, jakmile ho drzis trochu v otackach, tak jede pekne, ale ma horsi zaber v nizkejch
Když tu teď řešíme ty speedy, potřeboval bych poradit, jakej vybrat. Speed 600 7,2V moc nechci. Přemejšlim o 600 8,4V, 600 BB SP 7,2V nebo ten samej ve verzi 8,4V. Ten poslední by byl asi nejideálnější. Momentálně mám ECO, sílu má, ale místama mi scházej otáčky...
Legenda zvaná Plísňák cabrio HAJZLTEAM + ještě nějaký rychlý mrchy
Já si u něj právě nejsem moc jistej s těma otáčkama. Logicky se otáčky sníží s napětím. A odhaduju, že bude mít při stejnym napětí jako ECO otáčky asi o 1500 větší. Což myslim, že zrovna moc neni, hlavně, když mu potřebuju dát napít....
Legenda zvaná Plísňák cabrio HAJZLTEAM + ještě nějaký rychlý mrchy