Ale jen klid. Vyměnit disky jsou čtyři matičky. Nekažte mu radost takovejma hloupostma! To auto je prostě nádherný a stavitelomajitel je mega šikovnej! Blahopřeju!
díky,ale já jsem myslel že jsem nenašel ty pravé. a mé umysly jsou zvládat pěkný terén a nekulhat za menšími kamárady,jeep paja atd..ale tak kola dělají auto.
jéééé to mně už někdo říkal ..zda jsem zdravej.joooo,už vím napoleon při srazu sputniků v bohnických zahradách.co člověk múže dělat když venku je totální kalamita,hnus nasněženej.mokrej.
je pravda že dělám jen 8čky a tak pak večer mám čas,jak už tady proběhlo nejlepší modelaření je od 20h do 1h a dál to je pro zdatnější.nééé,já si hraju od 8h a taky podle práce,jooo čas je prevít.
:oops: díky za chválu.tak mně napadlo že když náhodou něco vždy odřežu z ručiček tak to budu skladovat a ... pák to prodám(to zlato) a bude na nějakého toho nového mazlíka.protože jsem šíleně šikovnej nebo ten skalpel pomně jde jako blázen.ale ona je i pěkná tatra dakarka stím krásným čumákem.žee?