Chtěl bych na boudu použít Tamiya sprej - bouda bude trpět nejvíc a tamiya spreje jsou lehce k dostání a nejsou s nimi potíže. Koukal jsem na MPMShop.cz kterej mám poměrně blízko a těch zelených barev tam maj docela dost. Teď ovšem kterej odstín použít na ruskou techniku. Co jsem koukal na fotky tak rozdíl v barvě kabiny a boudy neni nic neobvyklého, tudíž v tom nevidim moc problém. To ovšem neznamená že bych použil jakoukoliv zelenou... prostě to musí bejt ruská. A teď poraďte kolegové RC modeláři. Na forech modelářů statických minimodýlků se moc nedočtu jelikož tam si spíš míchaj barvy podle svého a barvy ve sprejích pro ně moc nejsou.
Vřešil bych to asi takhle... koukni na fotky, jaká zelená se tam objevuje, případně vytiskni a zajdi do MPM a porovnej to s barvou na víčku spreje. Na ruskou technikuje hodně težký najít správnou barvu a troufám si říct že jediná správná ani není. Ne jajich technice se objavovala spousta odstínů...
Bouda bude oproti kabině trochu "vyšisovaná" což mi až tak nevadí a hlavně se tahle barva prodává pořád takže nebude problém kdykoliv koupit na opravy.
Jinak už je kompletní FVZ, jenom neni zatim přidělaná na boudu jelikož bude třeba nejdřív části stříknout, aby nezůstaly bílá místa kam se sprejem nedostanu.
Tak bouda je v barvě... akorát jsem to jako vždy podělal a čeká mě přebroušení pár míst kde mi barva stekla..... Proč já pako nedovedu nespěchat a stříkat postupně po vrstvách.... vždycky tam barvu rvu pod tlakem a pak to dopadá jak to dopadá :-(
jo taky pěkný povrch,nějaký ten rez. a že to někde steklo že se trápíš..je to podle origo kousku. ty nastavby a detaily jsou dokonalý,klobouk dolu.pěkný.