Ten článek o tom axiálu jsem četl ale byl jsem zklamán nic nové ho tam nebylo a zbytek byl docela obecný to je můj názor rozhodně tím nechci urazit autora ale například článek o pájení je mnohem přínosnější. ;-)
nemate nekdo v necem pastorek s modulem 32p. potreboval bych zmerit prumer pres zuby. jakejkoliv, potrebuju nekde zacit.
abych rozvinul myslenku, predpokladam, ze pastorek s 32p bude mit pres zuby vetsi prumer nez pastor s 48dp pri stejnem poctu zubu (totez analogicky plati pro spur) ??
moje myslenka je celkem jasna ze bych napriklad kombinaci 30/70 s 48p
nahradil 25/60 s 32p (cisla berte s rezervou) jde o to aby byl zachovan pomer i cca celkovy prumer pastorku i spuru.
mozna ze to je cely nesmysl, uvidim s cim pridete :-)
zkus programek calcRC, ten ti spocita prumery celkem presne.
Pro tvou kombinaci by byl asi nejlepsi pastorek 19z a spur 77 (ten myslim, ze ale nesezenes)
Prosimvas, potrebuju pomoct, nekde tady na foru jsme videl video s cervenym hiluxem? jak jezdi po plazi nebo nekde po pisku. Hilux krasne udelanej i se rzi atd, uplne super video a dost lidi ho tam pak resilo a rikalo, jak je to super.
Ja ho ted zaboha nemuzu najit :-(, nesoupnul by mi prosim nekdo odkaz?
To je presne ono :-D
Diky moc, potrebuju pritelkyni predvest, do ceho ze jsme se to vlastne (mimo ni smaozrejme) zakoukal :-D a tohle video mi prislo idealni.