Sice ne film (zatim jen hry+kreslenej, hranej snad nezkurvej a bude za rok) ale moc roztomilej trailer na Dead space 1. Volume doprava a nevedel jsem ci sem, moc pekny. Ze stejneho soudku puvodni trailer na Alien 1 to je taky veledilo...
Jo a jestli jste nevideli Pandorum, ja to videl pred lety a dnes s chuti spolk znovu, dobra atmosfera a pekna pani tam hraje. Na Ulozto koukam je v pekny kvalite a neni to spatny, tak zkuste...
Traxxas Sumec, RC4WD rock crushers 40, Tekin RX8 / T8 1550 kv 2x3S paralel, trialek, crawleni, takovej mazlik..
Jojo, pěkná pohádka, ale tu starší sérii, vlastně poslední tři díly 8) mám raději. A i to jsem poprvý viděl na přeskáčku, nejdřív 5 a 6 díl, 4 až nakonec...
TV pátek až neděle:
České kanály - Válečná planeta, MIB2, Vesmírní kovbojové, Loď duchů.
Slovenské kanály - Evoluce, District9, Nemesis, V jako vendetta, Lovci dinosaurů.
No a Misfits, který jsem začal sledovat, protože mi přijdou díl od dílu lepší.
Kde a kdy si zjistěte sami :lol:
Byl jste na tom nekdo v kine?? ja se chystam na 3d .. tak jsem zvedavej... no co jsem procital recenze na csfd tak to tam prekvapive teda docela strhali ... ?
Taky se chystám. Mně se film obvykle líbí nebo nelíbí podle mně a ne podle ČSFD. Navíc se mi nezdá, že by to tak strhali.
Zeptám se, byl někdo na John Carter: Mezi dvěma světy? Nějak jsem to nestihl a bojím se, jak to zpatlali, protože mám stále v živé paměti komiks, který vycházel během mého dětství v ABC - to jsem žral...