Tyhle fotky jsou z prostoru tak 30 x 30 metrů. Ale ještě by se našla i jiná místa. Když jsme na tomto místě jezdili na podzim s Komaarem, tak se mu taky docela líbilo a uvažoval i o nějakém závodním poježdění. Ale třeba jízda na přesný průjezd branek , nebo něco podobného. Nedaleko je studánka a pod ní je / vloni tedy bylo / docela slušné bahniště a dál vede potok, co u něj byl ten CP 5 na akci Vidrholec. Půda / na fotkách / je místy písčitá nebo hlinitá, někde jílovitá. Jak říkám, není to o dlouhém ježdění po lese, ale vyblbnutí se prakticky skoro na jednom místě.
Petr
Slušně udělané video, hezky ti to jezdí, Niva je stále více a více podobná skutečné, pohupuje se to opravdu hezky, no a hudba je ta nejpepší na světě, jen by mne zajímalo kde jsi k ní přišel, tu já poslouchal před 40-ti léty :wink:
milan008 píše:Slušně udělané video, hezky ti to jezdí, Niva je stále více a více podobná skutečné, pohupuje se to opravdu hezky, no a hudba je ta nejpepší na světě, jen by mne zajímalo kde jsi k ní přišel, tu já poslouchal před 40-ti léty :wink:
Jednou dobrá hudba, :arrow: pořád dobrá hudba :wink:
A 40 let ... co to je... :mrgreen:
Pavel Suchomel Buggy Bullet V3 - momentálně probíhá GO Nissan 350Z - od roku 2012 probíhá GO SCX-10 - HPI Bronco - momentálně probíhá GO mé rajče 4 Válce stačí, když turbo tlačí ... ...jo a nejlepčí kanál na TyTrubce najdeš zde...