Tak jsem se dal do renovace kastle, která byla z Mrakolandu a z různých expedic už hodně sedřená. Chtěl bych zachovat plus mínus Scale vzhled, budu kupovat plechový disky a nějaký hezký Scale pneu.
Kluci díky, moc si toho vážím. Kastli už nechci ničit, né že bych ji nemohl znovu polepit, ale byla z Mrakolandu i hodně popraskaná z kotoulů a mně se líbí :-), seženu si ještě jinou místo zgerby ať vám nekurvim fotky a videa :-)
Jelikož jsem konečně vyřešil problém s telefonem na který nahrávám svá videa ( potřeboval jsem vrátit svůj starý dobrý rychlý Android 2.3 ). Udělal jsem takový test a nahrál v lese klípek. U předchozího nahraného videa je názorně vidět k čemu může vést oficiální upgrade na "lepší" nový systém. ( cukalo to jako prase a přijde mi že je horší i kvalita videa ) můžete posoudit sami, doporučuji přepnout na kvalitu HD :-)
Dneska jsem zjistil, že mam popraskaný snad všechny díry na šrouby na zadní nápravě, zřejmě únava materiálu, nápravu mam komplet od zakoupení auta a to je 15.6.2011 což už má nárok na nějaké opotřebování.