Neplánjí se udělat trestné body za couvání podle rozvorů? Bodování by nebylo složitější vytiskly by se výkazy od 1 až po 6 trestných bodů a zase by se normálně škrtalo, alespoň by bylo něco jako přejímka strojů. Změřit auto je otázka deseti sekund. Myslím že by to bylo zajímavější. Ptám se hlavně ondry který má pravidla na starost.
No zatím jsem se nepouštěl do takových pravidel ale v podstatě by se mohlo. Nebráním se tomu, couvat s JKčkem nebo CC Pajerem je trochu rozdíl no ..... letos už bych to ale nechal být.
Tak stejně už asi jen jeden max dva závody ne? Začal bych na rozvoru krátkého ccčka za couvání 6 trestných až třeba po rozvor o něco delší než je choncho by byl jeden bod za couvání mezi tím by to mohlo být po centimetru třeba.
No můj názor jestli můžu-v Mrakolandu jsou dvě kategorie cc-tn podle náprav a myslím,že to stačí.Záleží na každým s čím se zúčastní.To zavání přeměřováním,dohadováním,podáváním protestů.Já bych to zachoval v rámci sranda mače,kde je dobrá parta a sranda-můj názor
Ford Bronco 1967 "Dědek" Home made šasi Ford bronco 1973-Špenát EVO III Home made šasi Toyota FJ 40 Home made šasi long zúžené nápravy Axial Mitsubishi Pajero CC-by Mrak v plným tuningu Xray T3 drift Hpi Blitz http://balu67.rajce.idnes.cz/
No pokud do toho mužu taky něco říci tak bych do toho moc nevrtal rozdělit to podle typu podvozku to beru CC je jiné než axial a má to jiné vlastnosti ale řešit jestli má CC 29 nebo 29,1 protože si někdo povolil linky neb mu přišlo že to líp jede to mi přijde trošku moc to už nebude zábava a bojím se že by se již nestalo aby byla tak hojná účast jako při posledním závodu. Ono totiž nejde o to z jakým podvozkem tam člověk přijde ale jestli se u toho baví a když nastavíte nějaké rozměry za méně bodu tak tam každy přjde s CC na kterém bude mít nápravy tak daleko že ti metr stačit nebude a to nebude vypadat hezky ani to už nebude zábava. Toliko jsem k tomu chtěl poznamenat.
Tak že si natáhneš rozvor abys měl couvání za míň ti moc nepomůže když budeš místo jednoho couvání najíždět na čtyřikrát :lol: Jak říkám nebráním se ale záleží na ostatních ... céček zatím moc nejezdí aby se pro ně dělala kategorie.
Jo je to zábava, ale taky závod který ma pravidla, samo že by se nehádalo o milimetry měřilo by se to od oka metrem. Je to dobře rozjeté a jestli chcete aby se to posunulo zase dál tak bych toto zavedl a zase to bude blíže skutečnosti. Dlouhé i krátké auta mají výhody i nevýhody.
No dělat kategorie nějak nemá smysl, v CC by jezdily dva ... pokud by se to mělo nějak rozdělovat tak to couvání není špatný nápad ale pokud bude moc lidí proti tak to necháme tak, mi je to jedno celkem
Nemusí to být zrovna po jednom bodu to byl jen nástřel může to být 2, 4, 6 trestných. Jenom mi příjde divné že krátké cc má stejné body za couvání jako já s pětidvěř cherokeem nebo ty s blazerem.
Však jo logiku to má ale na začátku jsme nechtěli hned hrotit pravidla přesně podle velkých a pak se to nějak neřešilo ... uvidíme co řekne víc lidí. Ale s kraťasama budou prskat a s wagonama budou rádi :lol:
dobrá no nebudu do toho vrtat mně je celkem jedno jestli jedu s Pajerem nebo s Dingem dopadlo to přibližně stejně Dingo možná o poznání huř :-D tak jestli to je normálně v pravidlech tak ja nebudu protestovat jestli mám o 6 bodů míň je při počtu 1000 a vic celkem jedno :-D Mario tebe se to netýký ty máš CC s parametry Axialu :-D