(Dominik Brant) I Love You Defender OFF- Mex-II Land Rover D110 Zebra OFF- Axial Scx-10 Isuzu trooper truggy ON- Xray T3 Brushless 8,5T Rally/Drift ON- Tamája M-01 Rally Eurgle 2,4ghz a atd. :)
nebo tyhle http://www.rcmodelex.cz/rcmodelex/eshop ... p-2x-Tires Ty mickey thompsony doma mam a jsem s nima celkem spokojenej ale líbily by sem mi o něco větší gumy tak jsem koukal na ty Rok Loxy tak se chci zeptat jestli s těmahle gumama máte zkušenosti který jsou lepší popřípadě nějakej tip na 1,9ky o průměru okolo 110 mm.A co se týče povrchu na ježdění tak je to tak pro univerzální použití hlína,kameny,kořeny atd. díky
Mickey thompsony jsou i ve 120mm, dál třeba IROK (106 nebo 118mm) ale i když se opakuju tak nedám dopustit na axialovské Ripsaw ty fungují prostě skvěle všude ...
No záleží jak moc střihneš vložky :lol: jsou dost měkké, předpokládám že to bude na Patrola. Na autě mají těch 109. No vzhledově jsou třeba thompsony hezčí ale ripsaw jede prostě lépe
Ty voe dobrá cena u nás ... jo nejeden samíkář tady zamačkává slzu ... co samíkář, když v Krnově jezdil první patrol na těchle 31" tak to bylo pozdvižení jak prase :lol: