ja sem trenovel cele vanoce ze vsetina nejede ani kolo mi jedem, a kurevski se tesime,jak ti to tam obudkarime jj zdrave jadro zustava davide pokus se dopravit bez auta bude to lepsi bereme ohnivou vodu ´. :CIAO: :CIAO: :CIAO: :CIAO: :CIAO: :CIAO: :CIAO: :CIAO: :CIAO: :CIAO: :CIAO: :YOP: :YOP: :YOP: :YOP: :YOP: :YOP: :YOP: :YOP:
škoda moc jsem nenatočil ani nenafotil bo se mi posral motor, tak jsem se vněm vrtal,ještě jsem stihnul obchod a koupil uhlíky,gulaš fajny atd.potom se musíme dorovnat,bo sem spěchal do obchodu ;-) ;-)
škoda že to haprovalo moc jsem nezajezdil,motor jsem vypáchnul v technickým benzíně a vložil nové uhlíky kurde a potvora jede jak za nova,příště se vyplatí si vzít svoje chirurgické nařadí a díly :OK: :OK: :OK: :OK: :OK:
Honzo fotky opět luxusní. Hluboká poklona tvé přítelkyni. Trochu aprílové počasí to sice trochu kazilo ale jinak paráda. Jsem rád že jste se dobře pobavili v písku :-D :-D Jinak jsem právě z vany vytáhl tu malou bahnivou kouli a ono to bylo děcko :-D :-D A ještě k tomu to naše. :-D :-D. Těším se na další akci.
Tak to nevím zda stihnu dát auto do pojízdného stavu , jelikož chci to udělat v novotě , aj s krabickou menší , abych tam mohl napasovat to JK. Jinak už jsem dával odkaz na video do volného pokecu , ale dovolím si ho dát i sem. [youtube]z-JoUQkWu0s[/youtube]
Naposledy upravil(a) Petr3 dne 31.12.2012 18:03, celkem upraveno 1 x.