Tak pokud použijěš hotové nápravy tak by to teda mělo fungovat i dobře vypadat. Kolika amperový máš regl? Aby stačil pohánět budeš určitě čtyřčlánkem že? Celkem bych měl strach že když tenhle cca 10 kg model spadne z větší výšky na ten rám že se ti to poohýbá. Jinak project pěkný já se teďka snažím narvat svojeho fluxe pod kastli pajera 1:6 od FG.
10kg to mít určo nebude. Celej čistej rám bude mít max. 4kg. Takže váhu bych chtěl ustálil na max. 6kg. Zespoda dám nějaký hliníkový plát. LST je původně čistokrevnej monster truck, ale já ho překopal na elektro truggy a teďka půjde na tohle :)
Muj savage má 7 kg a to nemá komplet kovový rám, jen bočnice a výztuhy s duralu. Asi to máš vyzkoušené v té trugině ale 80A se mi zdá dost málo. V sc sem jezdil 60A a dost se hřál tak jsem koupil rovnou 120A.
Tak jsem volal kvůli materiálu a v pátek by měl být. Nicméně jsem pokročil v návrhu designu. Střed bude truggy, zadek něco jako SandRailka a předek z buggy. Kabina bude trubkovej X-Cab, což znamená samotná kabina s dvěma místy + půlka za ní. Prostě kratší double cab. Výztuhy budou jako na Crawler, hlavně v oblasti tlumičů. Vradu držák křídla zakompenzovaný do designu rámu. Tak uvidíme. :)
jakube ty šikulo jeden :D prolejzal jsem internet a hele co jsem našel :D
Mex by RC MODELEX/ LAND ROVER DEFENDER 110 (renovace) TAMIYA TA-01 (škoda fabia,subaru wrx sti, a ještě něco :D) TAMIYA FF-01 RWD??? :) my LIVE is RC RALLY... !!! :3