Byl to návěs z původní hry. Zkusím ten návěs zase najít. Dík za odkaz.
měl jsem na voze světla a majáky na rampách a zmizely to je asi důsledek vyndávání složky mod přesněji některého souboru ze složky :-( To se prodraží :-D
Na ten obrázek .png začnu malovat a pak to mám vložit společně s tím druhý souborem do složky mod?
Už mám ten problém je to hrášek z Prahy do brna více na foto. Dotek není vidět, ale jako by tam bylo zbytek něčeho. Také je vidět jak se kabina naklonila. Taky to poškozuje jak tahač tak i samotný náklad. Jel jsem s velkýma rourama a tam je to v pořádku. Už si mohu vzít půjčku na 100 000€, tak si koupím Lizu v základu.
Mimochodem nechybý textúra na šasi a blatnících?

Další problém, cestou z Brna do eAcres (obrázek) jsem několikrát zavadil snad o samotnou silnic, kdyz jsem jel pro přívěs z garáže. Taky mi to dalo poškození. Mám tušení, že to dělají přední zástěrky na spojleru?

Nemám tucha jak změnit barvu.

Moc toho nenabízí :-D

Jedu vyzkoušet ještě jednou to lakování a jedu zpět do Brna, opět se kouše o silnic a jednou mně to dokonce zastavilo na křižovatce a napral to do mně kamion. A teď trčím ve štrůdlu. Všimněte si i levého zrcátka. :TIME:

Nedá se nic dělat s Lízou zatím končím a jedu Scanii.