no pani, prave dnes sa mi stal prvy problem. ked som vysiel von s autom, klasicky zapol vysielac, zapol reg teda komplet auto, siel som normalne dopredu, a idem odbocit vpravo, a nic. vlavo pohodicka. skusam na vysielacke pozriet ci nahodou nieje zle nastavena vychylka, ale absolutne nic. cize dosiel som domov, reku asi odislo servo a hodim tam druhe, a tak isto ide iba do jednej strany. co s tym? vedeli by ste mi pomoct? rc suprava je spektrum dx3e, regulator tazer 10f, servo tower pro mg 995. vopred dakujem za pomoc.
no rc suprava poslana na reklamaciu do KE, skusal som druhu rc supravu a islo vsetko ok. kurna, auto jazdi mesiac, a uz bude zagarazovane v skrini :-( :SHIT:
Stejná vysílačka stejnej problém,nakonec poslali novou.
Ford Bronco 1967 "Dědek" Home made šasi Ford bronco 1973-Špenát EVO III Home made šasi Toyota FJ 40 Home made šasi long zúžené nápravy Axial Mitsubishi Pajero CC-by Mrak v plným tuningu Xray T3 drift Hpi Blitz http://balu67.rajce.idnes.cz/
novy motor od kamila 27z HPI uspesne uz dva tyzdne vymeneny, a som milo prekvapeny ako ide. super. je pekne svizny, priechodnost sa zvysila, ale zere aj viac samozrejme baterku, a teraz mi vydrzi asi len 1-1,5 hodky jazdy. a skurv.ny esc midaco zasmatkoval a nevypol mi baterku, a az ked prestalo ist auticko, tak jeden clanok mi podvybilo az na 3,06V, z coho som bol dost rozcarovany. ale uz mam pipak. mozno bola aj moja chyba, ze mam zle nastaveny regler, ale som ho nastavoval presne podla navodu. uvidim este raz ci mi to bude spravne pracovat-nepracovat. zhrnutie, s motorom som max spokojny, len keby tolko nezral.
Co to je za motor od Hpi? Já používám HPI GT550 a jestli podle seznamu věcí máš 5000 baterku, tak mě jezdí ze 4kg těžkým autem v teple 3,5-4hod a v mrazech přes 2hod.
predtym som mal 55z motor, a v teple mi to jazdilo cca tiez 3,5-4 hodky, ale teraz len asi 1,5-2 hodky v zime. motor som dal este len teraz asi pred dvoma tyzdnami. len som si vsimol, ze mi vybija jeden clanok viac a druhy menej. je to normalne? baterku nabijam cez turnigy accucell 6 vzdy balancovanim
no a vcera som pojazdil doma chvilku, a cort nechcel, zase nevypol po.ebany esc, isiel som jazdit: baterka 3,68V - 3,86V. po odjazdeni, lebo uz islo nejako pomalucky som skoncil, a boha jeho na jednom clanku 2,98V a druhom 3,74V. asi bude baterka v p... kua, da sa nejako obzivyt, aby sa dala nejako do poriadku?
hmm to vypadá že je jeden článěk nějak podělanej a víc se vybíjí oproti druhýmu, pak je jasný že to podbíjí protože regl bere napětí ze silovejch kabelů a dělí ho dvěma takže v takovýmhle případě ta ochrana nebude fungovat, zkusil bych ji pořádně nabít menším proudem, já mám třeba na nabíječce spešl režim balancování pokud jsou právě takhle dva články rozhozený, ale počítej že tím strávíš dlouhou dobu
momentalne otazka znie: kvoly comu, resp. aka je pricina toho, ze mi vybija jeden clanok viac, a druhy menej. ako tomu predyst, a ako dat dokopy tu viac menej novu baterku. diky za rady
Jestli máš na baterce označení 2S2P tak s těma mám taky problém.Je to vlastně 4článek 2články jsou paralelně zapojený a ty se hůř balancujou.Pokud se nemílim,kdyžtak mě opravte.Zkus tu baterku vybít na nabíječce a pak ji nabíjej 1A s balancerem.Možná se trocu srovná,ale je to opravdu na dlouhý nabíjení
Axial SCX10 Toyota FJ60 TF2 Toyota Hilux Axial SCX10 Land Rover Defender Cabrio HPI Blitz