Docela mazec tohle :D :-D :-D

Martin Edudant pěkný! ale neni ta přední část trochu moc dopředu?
9. září 2012 v 14:24
Đomin Kolardo Kolář sice nevím, jak to myslíš, ale celý model je dělaný přesně podle liazky... co jsem naměřil, to jsem vydělil číslem 10 a podle takto upravených rozměrů jsem se řídil.. kdyžtak koukni na tu fotku s nástavbou... přijde mi to normální...
9. září 2012 v 15:16
Martin Edudant já byl teď v hasičárně tak jsem na to koukal, kabina je dobře, mě to zmátlo bez předního okna. Akorát nástavba je vzadu seříznuta spodní díl kvůli nájezdovému úhlu
9. září 2012 v 17:27
Đomin Kolardo Kolář no, nezapomeň na to, že každá nástavba je jiná a každý sbor si je doupravuje... krom toho takovejch 30% liazek je po repasu a nástavby se upravujou tak, aby tam nebyly ty příšerné výřezy vzadu... jak jsou spojky k nádrži
10. září 2012 v 9:03
Đomin Kolardo Kolář jinak momentálně stavím další 3 liazky pak 148, 815 a tu novou tatru 815/7 co budu dělat co nevidět... s nástavbama a kabina problém není, to vyrábím téměř zadarmo, ale horší je to s podvozkama a elektronikou... kdybys měl zájem o koupi kabiny a nástavby, dej vědět, určo se dohodneme... dělám i vozy s nádrží do 10 litrů a funkční čerpadla.... teď jsem si vzpoměl, že ty stavíš tu šestinu trambuse né??? jak jsi pokročil?
10. září 2012 v 9:08
Martin Edudant jo trambus, asi měsíc ani hrábnuto moc práce a ostatních koníčků, asi až spadne listí tak se zase zavřu do dílny . S tou nástavbou jsem myslel že děláš jak vyjela z fabryky ale podle dnešku a úprav je to lepší, každá bude originál. Docela by mě zajímala cena kabiny, jen vyřezaná neslepaná.
10. září 2012 v 17:55
Đomin Kolardo Kolář asi cca 1000kč... ale mysli na to, že nejhorší je tom kitování a broušení...