Dva dny? Mě jo trvalo týden :D Ale měl jsem špatně nastavený program. Na netu je spousta návodů. Dokonce obrázkových. Sám jsem se to podle nich učil. Stačí jen chvilku hledat.
Takhle nějak bych si ji představoval akorat misto jmena nad oknem nazev spolecnosti a bez toho slovakia. A na dvere moji adresu. Tak kdyby jste někdo mel chut budu moc rad. Jo a tu slepici na zada kabyny. Dekuju
Přílohy
18066744584f01a745d6ea0.jpg (6.71 KiB) Zobrazeno 1771 x
Naposledy upravil(a) Dodo dne 14.02.2013 14:16, celkem upraveno 1 x.
Nemusí to být přesně jen by mě stačilo na dveře stříbrně adresu nad okno název společnosti na zadní stranu slepici olemovat na boku kabyny stříbrně kasliky a olemovat jak to má předloha nad světly ty nasávače vzduchu
Vskutku skromný člověk :D Jsem zvědavý kdo ti udělá tu stříbrnou. Já se s ní už nějakou dobu peru a zatím se nedaří. Jinak já bych si tam dal radši orlici než slepici :D
EDIT:Abych byl přesnější, tát scania má ve znaku Griffina. Bájné zvíře s tělem lva a hlavou a křídly z orla.
Naposledy upravil(a) carlos46 dne 14.02.2013 16:45, celkem upraveno 1 x.
Chlapi měl bych dotaz, když si otevřu raru nějaký stažený skin tak tam ve složce vehicle/truck/upgrade/paintjob mám soubor paintjob.TOBJ - co to je a k čemu to je? Už jsem se k tvorbé vlastního skinu snad nějak doplácal, teda spíš stáhl jsem si skin a snažím se ho změnit ale přesto mám problém že když ho dám do hry tak hra mi crashne. :(
Jako nechápu, že ti hra spadne. Jestliže ti šla se starým skinem, tak musí jít i s novým, ne? Soubor se jmenuje stejně, ukládáš bez komprese, tak jaké pak padání? Měníš jen obrázek. Já tedy paintjob nikdy neupravuji. A tobj snad ani nejde, ne? Hergot kluci, držte se návodu. Pak nebudete mít žádné trable.
Kluci, vše mám připravené ale nemůžu přijít na to jak ve win raru z toho udělat zpět ten archiv abych ho mohl vložit do mod. Vím že musím uložit bez komprese ale udělámi to normální velké knížečky místo těch malých. A ty když rozbalím tak jsem už zase na souborech které jsem dostal z extraktoru.Neví někdo pomoc, vím jsem lama :-D