carlos46
Píšu strašně moc!
Kontaktovat uživatele: WWW

Re: Euro Truck Simulátor 2

Já tyhle mapy vůbec nestahuju. Už jen, že hrajeme EURO truck simulátor a tam se jezdí někam přes moře pod Itálii k cikánům. Za mě palec dolů. Časem to stejně dělá neplechu. Počkám si na originál SCS.
maztekk
Veterán fóra

JJ, kdo si počká ten se doufám pořád ještě dočká :-D
Je pravda že už je to trochu opruz ale já si už třeba vybírám jen ty zakázky kam se chci jet zrovna podívat a pomalu dokončuji mapu, zatím mám 91%
Spíš by se mi líbily nějaký nový náklady, těžký, dlouhý, tandemový, prostě nějaká vízva :-p
Dave
Píšu hodně

Tak jsem po dlouhé době vyvětral svoji ameriku

Obrázek

Obrázek

Obrázek
carlos46
Píšu strašně moc!

Tyhle tahače jsou moc pěkně udělané. Ale dle mého názoru se do hry prostě nehodí. Je to prostě jiný svět. Tyhle auta potřebují písek kolem sebe a pořádné návěsy co k ním patří. Ale samozřejmě každý jezdí s tím co na rád. To je bez pochyb.
carlos46
Píšu strašně moc!

maztekk píše:JJ, kdo si počká ten se doufám pořád ještě dočká :-D
Je pravda že už je to trochu opruz ale já si už třeba vybírám jen ty zakázky kam se chci jet zrovna podívat a pomalu dokončuji mapu, zatím mám 91%
Spíš by se mi líbily nějaký nový náklady, těžký, dlouhý, tandemový, prostě nějaká vízva :-p

Já si vybírám podle skinu návěsu, který se mi zrovna líbí a není urgentní. Kochám se okolní přírodou.
Mapa by opravdu pomohla. 100% už mám nějaký pátek za sebou. Na tacháči se pomalu blíží 180. Ve dvoustech to nechám prohlédnout v servisu jestli je vše v pohodě ;)
Dave
Píšu hodně

Podobnej občas vídávám jezdit okolo a moc se mi líbí, ale nejezdím jen s ním, jen jsem ještě nenašel čas doladit scanču do detailu, takže na té moc není co fotit. Jinak koukám na ty vaše krasavice a asi budu muset začít úplně znovu s tou svojí :lol:
carlos46
Píšu strašně moc!

No já bych také tvořil, ale bez zmodeleru ty skiny moc dobře nevypadají. Tedy když chceš mít více barev, nějaký pruh apod. Jsou na tom vidět kostičky. Tak mám radši jednobarevné auto.
Vlasta
Přispěvatel

armink píše:Tak kluci, nevím jak kdo sledujete jaké módy zrovna vychází ale včera v podvečer se konečně uvolnila pravděpodobně finální verze TSM_Map_2.0. Co na to říkáte? Mě se to líbí ale zároveň mě to neskutečně sere. Co mi vadí je např. předělání loadovacích obrázků (to ještě není problém předělat) ale potom na mapě je to děs při vybírání zakázky. Mapa nejde přiblížit (což absolutně nechápu proč) a celkově to zobrazení je tam divné. Má to pouze 4 možnosti přiblížení které nejsou nějak moc dobré a tak se chci zeptat, Vlasto nevíš kde by se toto dalo spravit? Jinak to zatím vypadá slibně tak uvidíme, možná si to nechám. Jinak bál jsem se ještě že se to bude nějak lagovat kvůli tomu ale jedu pořád na stejné detaily a parádička, nemůžu si stěžovat.

jak píše carlos...za ty roky co to hraju, mám nejradši origo mapu. je stabilní, nepadá....do gts jsem měl několik map a nakonec jsem zakotvil u jedné hodně dobré, která byla vlastně předlohou pro ETS2
nic proti majstrovi merlinita...ale ten borec tam nasere všechno co sežene a pak to lítá ta mapa jak blbá...
RC Fabia WRC Decro 1/10 Kyosho
Dave
Píšu hodně

carlos46 píše:No já bych také tvořil, ale bez zmodeleru ty skiny moc dobře nevypadají. Tedy když chceš mít více barev, nějaký pruh apod. Jsou na tom vidět kostičky. Tak mám radši jednobarevné auto.

Myslel jsem spíš, že by to chtělo vybrat jednu barvu a na ni udělat popisky + nějakej obrázek k tomu, ale nejdřív musím vyřešit ty světýlka na zrcátka od vlasty, nějak semnou nechtějí spolupracovat. :sad:
carlos46
Píšu strašně moc!

Hmm, mě šli úplně normálně.
Krmic
Nově příchozí

Zdravím,

hlasím novou firmu na poli přepravy, dejte pozor na své zakázky :evil:

Prní tahač ve firmě zakoupen bez dluhů u banky. Bohužel chlápek v obchodě s barvama mě nabídl barvu, která v pc vypadala moc pěkně a když jsem vyjel na silnici nestačil jsem se divit co to je za šílenost. Bohužel nejsou peníze na přestříkaní.
Přikládám foto: Krmic Spedition
Obrázek

PS: snad to půjde nevím jak se vkládají obrázky :-)
Dave
Píšu hodně

Tak dlouho jsem laboroval s různými barvami, až to skončilo bílou matnou s černou střechou, ještě až přijdu jak na to tak určitě dám obě vlajky české a pokud najdu texturu interieru, tak bych rád vyměnil béžovou za světle šedou. A neodolal jsem rámu na klokany, tak snad se nebudete zlobit, že už ho mám taky.

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek
maztekk
Veterán fóra

Dave vlajky změníš v servise ve vylepšeních. Jinak dobrý hlavně nevím co jsem tam překopal ale já nemám ty vlajky zevnitř vidět a ani ty pozičky na zrcátkách a stk nemám :-(
Dave
Píšu hodně

Asi se mi to pere s nějakým jiným módem, v servisu když vyberu CZ a SK tak se mi tam objeví CZ a švédsko. Jinak vlajky se mi tam taky nechtěli objevit, ale bylo to taky nějakým módem, hold míň je někdy víc, jenže člověk se nikdy nepoučí.
maztekk
Veterán fóra

Jenže já tam nemám krom skanči, clony a nárazníku nic, a stejně nic :-D

Zpět na „Počítače, hry a jiné virtuální světy“