Chci poděkovat nikolasovi že nám přispěl na výstavbu našeho rc parku jajekland v podobě dovezených 12kusů palet,taky se hodí,kéž bych takových bylo více,já už z domu nemám co dovést,všechno dřevo jsem spotřboval doma nezůstala ani kapka barvy,jaké si to uděláme takové to budeme mit pěkné,v létě tam budou fajné akce,ještě vyřešit ten přístřešek,bo jak začne pršet tak je po zábavě,a můžeme jed domu,třeba něco domluvit ať se máme kde uchýlit před špatným počasím,pod slunečník vsichni nevlezem,pokud máte možnost sehnat třeba lešenovky můžeme posvařovat konstrukci,firma jajek má svarecku,
Ne nemám, ale už jsme se s některými domlouvali, že bychom sedli na vlak koupili nějaké to pivko a cestou pokecali a probrali nějaké věci. Zatím jsem tři co zatím uvažujeme, že bychom jeli
V patek pracuji:-(. Ja jedu s Nikollasem a pokud se jeste nekdo prida v sobotu vlakem po 8. hod. Je domluveno s pořadately, ze kdo chce muze si s sebou vzit auto, nikoho neokriknou nevyhodi.... budou radi za kazde zpestreni ;-)
Tož lepší jet všeci zaráz ne ... no mohla by být prdel... koukám na videa a pěkné ... náklaďáky, bagry, to jsem ještě neviděl .. taky bych jel ale proč to dělit na dvě výpravy :-p osobně můžu pátek i sobota
na jutub jsou dobré videa asi bych to prubnul [youtube_url]http://www.youtube.com/watch?v=Xh0mds5sK1E[/youtube_url]