Tak testoval jsem, testoval, ale málo, kolečko se mi polámalo... a to doslova. Nejdřív jsem zjistil, že mi nezabírá levý zadní kolo. Pokračoval jsem dál, no a po pár minutách jsem si všiml, že přední kola nějak málo zatáčí. Otočil jsem auto a zjistil, že je povolenej šroubek na táhle řízení. S tím už se fakt jet nedalo, taže po půl hodině testování jsem byl nucen obrátit k domovu. Aby těch poruch na autech nebylo málo, tak mi na rodinné Zafiře nešlo dovřít elektricky stahovaný okno. No odpoledne na h.vno. Obě auta jsem naštěstí ještě ten den spravil.
Na řízení stačilo trochu upravit táhlo a šroubek zalepit proti povolení. Nezabírací zadní kolo byl trochu oříšek- rozebral jsem nápravu, prohlídl všechny zuby v diferenciálu a vše bylo ok. Tak jsem si říkal, že sem asi blbě nasadil kolo na osičku a že se to tak mohlo protáčet. Jenže při zkoušce to dělalo pořád. Tak jsem musel rozebrat i difec a už bylo jasno. Byl uzavřenej tavným lepidlem.. jenže jsem jednu půlku difecu málo vylil, takže se tam udělaly je takový půl zuby, no a tím pádem se to mohlo po čase protočit. Teď už jsem si dal záležet, vylil to pořádně a příští týden na chalupě to znovu vyzkouším.

ohoblovaná strana

a neohoblovaná

zbytek fotek
http://mesany3.rajce.idnes.cz/testovani_Karkulky/