naprosto v pohode slezlo to z 95 procent a tech 5 je jenom na spestreni expedice uz se moc tesim maj to tam kluci fajn tu trasu doufam ze se uz odzimuji a pojedou hlavne sem zvedavy na mazlika defa 110 pick up co ma petr :tleskam: tak snad uz nam zacina ta sezona :OK: a dejve jenom tak akrajove poustis ten prvni trial do krnova ????to neni vytka jenom se ptam
Prozatím nevím. Chci počkat do konce týdne. Zatím je to pořád pod sněhem a díky chladnu to dolů neleze. Poránu je to jak šutr a něco s tím podělat se zatím nedá. Rozhodne tento týden,pokud to bude stejné tak budu muset :-p asi. Flintu do žita ještě nehážu.
sem blbec myslel sem ze 10 je sobota a ono prd takze pro mne jsou nedele pase porad v nedelu mam vzdy na programu rodinu takze se omluvam nedele nejedu ale tak hlavne ze trialeky vychazi na sobotu :-(
nechcu byt rusivy element ale budu rad za sobotu pokud ne tak se budu tvarit v nedelu ze je sobota a presvedcim otom aj manzelku :tleskam: nechame to jak se ostatni budou tvarit .... dekuju dejve
Takže se k vám možná připojí nakonec i jeden wráňa neboli já , dneska sem volal s DSYS a zítra by mi to měli odeslat opravé , plus nějaké potenciometry bo tak nějak na ten motorek, takze snad to stihne dojít do pátku
To nee , ja jsem ten motorek poslal s reglem , aby mi ho zmerili , proto mi poslou k tomu nejake potenciometry nebo co , protoze ma trochu vetsi špičky.