Jsem rád, že se video líbí. Proto furt říkám, že musím mít prostě lexanku. Furt musím zkoušet extrémy, co to zvládne. To je video z toho víkendu co jsem natočil i předposlední video. Zrovna při tom prvním pádu na videu je přesně to místo, kde jsem ztratil tu krytku ze světelné rampy co jsem psal příspěvek výš :lol: Jj, boggery mám je na starých diskách tu černou plánuju, jen musím koupit hliníkáče na Iroky a pak je stříknu. Taky se mi ta černá na Boggrech zamlouvala.Alespoň nějaká změna, ale teď bude pro mne konečně blátivé období, tak nechvátám a hlavně musím dát taky víc péče do Adolfa, tak šetřím.Musím vyměnit zadní díl výfuku, gumové uložení př. tlumičů a samozřejmě vše origo, tak musí teď model počkat.Poslední dobou jsem cpal jen do něj :roll:
Jinak jsem poprvé zkusil dát poprvé silonku na motor a ještě k tomu dvojí vrstvu a musím říct, že to byla katastrofa.Sice pár ponorů v blátě dobrý, ale po chvíly ježdění, motor zadřený a přes silonku nešel v louži propláchnout, tak jsem jí sundal a jezdilo se vesele dál, ale chudák auto trpělo.Namotaná tráva všude, že jsem obdivoval, že to vůbec utáhne a nakonec jsem brodil v ledových krách, ze kterých vznikla tříšt a nalepilo se to úplně všude, že auto mělo snad 7kg, ale čuměl jsem, že do kopců ze sněhovým závažím dává ještě víc :lol: Chudák malej :cry:
Tady je 5.ti kilovej podvozek s ledovou tříští :P

Tady 6.ti kilové :P

A tady 7.mi kilové :lol: