jirkak
Přispěvatel

Re: Volné téma návštěvníku a příznivců Jajeklendu

Přesně spomínám si jak se v loni ukazovala nějaká pomyslná linije, za niž byse asi jit nemělo, udělala se ralyova dráha a posunul stan mimo ale kam až se múžeme roztahovat?
3těrk by nebyl špatný na vysypaní chodníšku pro především "pěší" chození, jak se ukázalo když zaprší tak to je husté bláto.
Nikollas
Nově příchozí

Proč to namáte udělane tak že se všichni sejdete třeba první neděli v každém měsíci na tzv. schůzi tam vše proberete řeknete co a jak dál atd. My jsme to v Drift týmu tak udělali a byl to krok správným směrem každý o tom ví a počítá s tím.
Máte v jajeklendu jedinou nevýhodu že nemáte přístřešek ale nemyslím si že v okolí by nebyla nějaká normální hospoda na případ nouze a na 30 minut si tam jít sednout a vše probrat.
jajek
Častý přispěvatel

nehodily by se trubky na relly okruh jako na mantinely

http://stavba-dilna-zahrada.avizo.cz/zb ... 07896.html
jajek
Častý přispěvatel

na přístřešek to bude málo že
http://stavba-dilna-zahrada.avizo.cz/oc ... 24272.html

na ulici máme fajnu rouru chtěl jsem ji odtahnou bohužel ma asi 6metru nevleze mi do auta
Worm
Přispěvatel

A k čemu nám bude šestimetrová roura :?: :wink:
Ford F100 Rasty, FordkAA 1930
Revo 1/16 - Montek Motorsport
FOTO VIDEO
jirkak
Přispěvatel

no uděláš zni třeba 6 metrových :YOP:
Bandolik
Píšu hodně
Kontaktovat uživatele: WWW

nemate tucha? je to jasný 6metrový tunel to nikde nikdo nemá :OK:
a komu se pokazí auto bude si pro nej muset doplazit :-D
CC-01Mitsubishi Pajero
Axial Dingo
:-)

http://bandolik01.rajce.idnes.cz/
jajek
Častý přispěvatel

k čemu? nechal bych si 3 metry a 3 metry bych daroval jinemu rc parku prostě ta roura tam pořád leží a pořád dlouhá,logicky když se zamyslíte to nejde ukrást ty velké roury jsou drahé,ano jirko řízne se podélně na půl, nechá se metr dlouhá, a je bandolíku pěkný tunel,čekám až ji dělníci skrátí aby ji mohl odnest na hrbu, worme počkám až tam bude aspon metr,na ty relly mantynely nebudeme teda potřebovat ty tenké roury bo na stavením bazaru je toho dost,ještě tam levně někdo nabizí kačirek (šterk) schaním kovove trubky chci povařit přístřešek at se máte kde schovat pred deštěm,už jsem to řešil s radimem,no plánů by bylo dost :-p
jajek
Častý přispěvatel

Worme psal si že můžeš levně sehnat sterk a jestli by jsme se složily,kolik lidi se ti ozvalo? :-D :-D zatim vim o dvou,při nejhorším se zeptam na finance evropské unie,dej teda vědět kolik by to stalo :hura:
sWiNe
Veterán fóra

Jardo ocelové trubky jako mantinely mi přijdou moc hrubý způsob ... to by byla destrukce. Ve Skřípově na buggynách mají tyhle roury ... asi to používají vodaři jako odpadní trubka nebo chránička na kabely. Asi by to byl takový jemnější způsob :lol: ale samozřejmě další otázka je cena to je jasné

Obrázek
RC AST 2018 - C2/Offroad Jeep Cherokee XJ, C3/Pro-Modified Ford F-350

Moravské ex-ŘEDITEL a Mistr Moravy 2016

#RTR.CZ TEAM DRIVER
Worm
Přispěvatel

Jarine, to jsi mě vůbec nepochopil...to bylo myšleno na ten tvůj štěrk... ale to je jedno :roll:

Tunely dobré, jenom by to nejdřív asi chtělo jasně říct, kam až se můžem rozrůstat a jestli je na to v Jajeklandu vůbec místo. Jak psal Jirka, už loni jste říkali, že jsme těď tak na hranici kde až se můžeme rozrůstat.

Co to pivo? Dohromady i s někým z Robotic City? Nebo se s nima aspoň jasně domluvit, než to začnem rozšiřovat dál :wink:
Ford F100 Rasty, FordkAA 1930
Revo 1/16 - Montek Motorsport
FOTO VIDEO
jajek
Častý přispěvatel

Chtěl si vědět na co 6 metrů roury,ondro špatně jsi to četl první inzerat je nabízí plastové roury ty jsem chtěl použít na mantinely druhy inzerat je kovové trubky ty jsem chtěl použít a posvařovat přístřešek,nechci dál rozšiřovat do prostoru to co tam je ted stačí jenom to upravít a vylepšit ,tak se nebojte že by jste zasohovaly někde dále,zatim stačí co máme teď,s radime jsem se bavil že první by jsme udělaly přístřešek potom si můžete hrat s hlinou,opravim vozík a začnu něco navážet,zima přiletí a na konec zjistím že nestíhám,
jajek
Častý přispěvatel

Klidně se ptejte co budu vědět odpovím,na co struzku?vysipou se cestičky aby jste nestály v bahně, o nějakých furach tatry plné štěrku jsem nic nepsal ,stačí pár privesnych vozíku,pul avie písku,pul štěrku,nebojím se že bych šel někde dále na louku,to co tam je nam stačí,je tam dost práce,nebo někdo uvažujete jít dále na louku?možná za pár let jestli budeme existovat,louka musi byt volna bude tam stavět robotic city město,
jajek
Častý přispěvatel

Uvažoval jsem o stavební buňce na stavebnim bazaru byla ne moc pěkná musela by se pospravovat a teď jak ji dopravit,levnější vyjde kovova konstrukce která se posvaruje na místě a dá se přenést kdekolik,doma jsem chtěl rozřezat kotec od psa,doma mi to neprošlo,žena tam má zahradni věci,zajdu omrknou sběrnu
Kiki
Píšu hodně

Jaryne,solidnější buňka je drahá.A když se Ti podaří sehnat něco levnějšího,tak Tě doprava vyjde 3x dráž,než celá buňka.Nejrozumnější by asi bylo něco svařit a obložit to dřevem.Ale to všechno závisí na tom,jak se domluvíme s Robotic.To sezení s něma by chtělo uskutečnit.Jinak,co se týče několika vozíků hlíny,strusky apod.,tak to asi nikomu vadit nebude,páč se to hned použije do našeho prostoru.To je můj pohled na věc.Ale asi už by se pomalu mělo začít něco dít!

Zpět na „RC Off Road Trial "Jajekland"“