Tak konečně sem se posunul.
Musím to popsat celé:
Na podzim se mi podařilo nějak polepit boudu a dosehnat věci na podvozek, kola, gumy, regl a další věci co mi chyběli. V okamžiku, kdy sem měl všechno se mi „ztratil“ Jerry jako můj mentor osoba na které jsem byl bytostně závislý sem se zasekl a pořádně a na dlouho.
Na jaře cca v únoru sem se rozhodl dodělat alespoň kastli a nějak sem ji dotmelil a dobrousil. Následně sem se domluvil s Mrakem, že se mi na to koukne a po dodělání mi to hodí do laku. Ale to nešlo :-D celý špatně. Byl jsem upozorněn na věci, co sem měl konstrukčně špatně a zároveň mi Mrak navrhnul řešení. MRAKU DÍKY .
Bouda se zase předělávala a celkem dost. Střecha šla skoro celá pryč, zkroutila se mi během podlepování patlaninou (ABS+tolulen) a tak sem řezal, stejně se to projevilo nad zadním oknem a pár dalších chybek. Nechtělo se mi, ale nějak sem to říznul a polepil a podle mého se to celkem povedlo.(I Wranglík následně pomohl)

A podvozek?
Ten byl komplet, ale vůbec sem si nevěřil na linky a tak vůbec… Nakonec se na mně usmálo štěstí a dal jsem se dohromady s Wranglíkem, který mi nabídnul, že mi podvozek dá dohromady a připraví mi ho k jízdě. Auto mám už tejden doma, opravdu jezdí :-D WRANGLÍKU DÍKY.

A teď dál proběhla kompletace elektra a s menším problémem (viz zde..
http://www.rc4x4.cz/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=7369 ) se mi podařilo vše rozfungovat a dne již jezdím dopředu i dozadu :D.
Teď ještě pár kroků na podvozku jako dořešit uložení elektra, zda dozadu, nebo dopředu, ochránit linky trubičkama a podobný drobnosti. A na karoserii doladit poslední nedodělky (jako panty, nýty apod.) a mělo by být hotovo. Nicméně tohle všechno zvládnu i já..
Pár dotazů??
Nastavení regulátoru.

Já mám od defaultu :
2: na 100%
4: na L3
5: na 75%
6: na 75%
Co mi doporučíte.
Do budoucna.
Sladit mixy pro budoucí světla a navijáky na mé HK-7X něco budu muset vymyslet.
Diky za přečtené a ev. rady 8)
PetrZ