Zdravíčko,
chtěl bych se pochlubit svým Dingem a zeptat se na pár věcí. Koupil jsem ho od rauna a naprostá spokojenost. Už jsem s ním byl na 1 expedici a na jednom trialu a je pár věcí co bych si tam chtěl upravit, respektive přidělat.
1) chtěl bych kola se závažím. Je to moje první expediční auto, tak nevím jestli se závaží dá dát do těch stock kol co tam jsou nebo musim koupit nový. Pokud musím koupit nový kola, tak prosím o rady, který jsou vyzkoušený a kvalitní
2) Vím, že je model kvůli ježdění a ne svícení, ale přece jenom bych si tam chtěl přidělat nějaký ty světla. Minimálně dopředu a dozadu aby bylo k večeru pěkně vidět. Nepotřebuju tam žádný blinkry a podobný věci, ale třeba taková světelná rampa by se mi líbila. Nejsem žádnej machr na elektroniku, takže si nejsem moc jistej, že bych si dokázal ty světla vyrobit z kabílků a LEDek sám. Tím bych vás chtěl stejně jako u kol poprosit o nějakej tip na osvědčenej světelnej modul.
3) expediční doplňky - zatím jsem si v práci poslepoval nějaký krabičky a kanistříky z papíru co byly na axial blogu, ale chtěl bych si tam pořídit nějaký kterej by nevadila voda :D Moje otázka - dájí se ty výrobky vyrobit v domácích podmínkách nebo je lepší je rovnou koupit a neřešit to.
Ještě pár fotek - http://krwell.rajce.idnes.cz/Axial_SXC10_Dingo/
Díky za tipy a rady