No,na okruhu stále leží sníh,takže tam to bude asi pasé.To by muselo být hoooooodně teplo.Ale za rohem je škvárové parkoviště,tak tam by se dalo pojezdit.Loni jsme tam jezdili ovál.Záleží na Tobě.
Tak se jajkovi podařilo za flašku jakehosi moku sehnat barvu bohužel vruty neměl,barvu krerou budeme potřebovat na nějaké ty naše věci,aby nám to vydrželo, máme ještě něco připravené, přkvapime později,kurde to tam bude fajné,zitra dorazim po práci kolem 15h,ještě pripravim vozík,
Tento týden mám na pilno přpravuji nějaké věci na sobotu,to chci ještě stihnout vyrobu svodidel a jiného,čas jsem si našel u televize když jsem dělal šablony nápisů,my tři králové a jedna královna budeme to mit pěkné až moc velké,jinak jsme si našli s kikim i v neděli čas a dovezli jsme 3 vozíky hlíny,jde to i ve trojko,zitra se tam chysta radim,já mám práci v garáži sehnal jsem barvu chci využít teplého počasí,těším se až frmol skončí a budu sedět u počítače od rána do večera a dívat se jak se rc park rozrůstá, to bude relax, :-p :-p,jinak díky všem co dali v pátek vědět že nemůžou dorazit, :FINE: :HOPS: :CIAO: :CIAO:
Právě jsem dostal zprávu z Kopřivnice.Do dnešních 21.00 hod. potřebuju závazně vědět,kolik lidí z OV,popř i z DMR Arény,se zůčastní Mezinárodní výstavy Beskyd Kit Show.Dnes večer musím uzavřít přihlášky a poslat pořadateli.Je to z důvodu volných vstupenek,jídla zdarma,ubytování apod.Ve 21.00 to uzavřu.Ještě jsem zapomněl datum konání:4-5.5.2013
Naposledy upravil(a) Kiki dne 25.04.2013 20:07, celkem upraveno 1 x.
Je 21.00,takže uzavírám Kopřivnici. Přihlášení jsou:Hombre69+syn,Tabbert+Adam,Kiki+Denisa,Bibo78,Banjo,Dano,Jajek,Storm1974,Bandolík. K tomu připočítávám 5 lidí z DMR Arény,jak slíbil David.