rád bych Vám představil svůj další projekt, ale nejdřív jak to začalo...původně jsem pořídil kastli Bowler Wildcat a k ní po čase nové CC-01 (Pajero kit), aby bylo s čím jezdit a netrápil jsem stále nedodělanou Dakarku...nedávno jsem ale od jednoho slovenského kolegy pořídil tuhle kastli LR Discovery III od fy. Rastar...sice lehce poškozenou, ale nic co by nešlo opravit nebo dodělat :wink:, tak jsem se počátkem měsíce konečně pustil do stavby. Celkem mě inspirovalo Disco Kuby93 zde na foru, jen s tím rozdílem, že bych rád zachoval kompletní interier.
Podvozek je zatím komplet oložiskovaný, osazený převody, motorem Speed600 ECO a předními rameny (včetně zvětšení propadu a vymezení vůlí). Použil jsem kola původně určená pro Bowler - stříknuté disky Tamiya Celica GT-Four, omotané olověným plechem (cca 100g/kolo), středně tvrdé vložky Modelex a pneu od J.Pstružiny. Momentálně přišlo na řadu napasování kastle...zatím stále jenom něco řežu a brousim, ale už to celkem sedí... :wink:
Disco bych rád nechal jako leštěnku, časem možná šnorchl a schovaný naviják...i když moc nevim kam ho nacpat, protože tam není místo ani na regl, přijímač a na baterku už vůbec... :-p

Zbytek foto najdete TADY.