Někteří se mě ptají jak to bude v té Kopřivnici. Odkaz na jejich stránky je zde:
http://www.kitshow.cz/Jinak co vím z předchozích let, tak ve vnitřku jsou převážně plastikové a papírové modely + prodejci s nejrůznějšími modely a potřebami pro modeláře. Dovnitř se dostaneš jen se vstupenkou, nebo jako pořadatel - tedy i my. Někdyjsou i ve vestibulu nějaké doprovodné programy.
Venku pak jsou doprovodné akce. tam se vstupné nebere - asi by to neuhlídali :-p
Letos tam bude ukázka hasičských vozů od T 17 až po současnost (M 1:1), tradičně tam budou kolegové s nákladním RC auty, letos tam bude navíc velký bazén a v RC něm ponorky a lodě, co jsem zaslechl v radiu, měly by tam být i funkční modely železnic. Celou akci tradičně 24h denně hlídají vojáci z airsoftu (promiňte pokud jsem to špatně napsal) a abych nezapoměl - prý tam bude letos absolutní novinka velká bomba na kterou všichni čekali :YOP: :hura: :HOPS: RC OFROAD :OK: :OK: a snad i trocha z RC rallye.
My tam budeme mít cca 2 m3 hlíny zastřešené stanem (jako j Jajeklendu) bez boku. V pátek tam někteří (Jajek, Kiki, DMR, i moje maličkost, možná někdo další o kom ani nevím) vy budujeme nějakou dráhu k úžasu oku přihlížejícího diváka. Doufám
No a pak v sobotu či v neděli budeme jezdit do roztrháni pneumatik, nebo vybití baterek :-p snad dám svého Jeepa do kupy. kdokoli a kdykoli může kdekoli zajít. Akce je v centru města. Z druhé strany Kultůrní domu (kde se to koná) je technické muzeum Tatry, je možné, že bude sleva na vstupné. Nevím tedy jak u pořadatelů, ale na vstupenku to tuším bývá.
Tak teď jen aby to co jsem napsal byla pravda ;-) bo to bych asi dostal na budku :-p kdyby ne.