A co jsi tam celý den dělal, když jsi nezávodil? Smyslem závodu je přece posbírat co nejmíň bodů a porazit aspoň jednoho soupeře ne? To, že jsi nezískal celkově ani jeden bod přece neznamená, že jsi nezávodil... nebo myslíš, že třeba ve formuli1 těch zbylých deset co nebodujou nezávodí?
Ano opravu to tak vidím ano celí den závodím ale bohužel i když někoho porazím tak to ve výsledku není důležité minulí závod mi chybělo asi patnáct bodu na desátého porazil jsem dvanáct soupeřů ale ve výsledku jsem dvacátý třetí stejně jako těch dvanáct proto to pro mně není závodění je to můj názor když máte jiný tak ho mějte :OK:
Ford Bronco 1967 "Dědek" Home made šasi Ford bronco 1973-Špenát EVO III Home made šasi Toyota FJ 40 Home made šasi long zúžené nápravy Axial Mitsubishi Pajero CC-by Mrak v plným tuningu Xray T3 drift Hpi Blitz http://balu67.rajce.idnes.cz/
hele hele muj autobus a hned na dvou fotkách :tleskam: Na dole Michal řídil Michal velký autobus :-D
Ps: :BYE: 20 místo :BYE: nemusí pršet stačí když kape jinak závod super, tratě skvělé a lidi uplně bombovní skvělá parta :OK: dekuju za krásný sobotní den :hura:
ReelyElektroRockCrawler/JeepWrangler AxialSCX10/JeepWranglerRubicon HimotoHI4170/Shortcourse TrialCar/AxialSCX10/Chassis homemade/ChevroletEarly50sPickup TrucTrialCar/HomemadeSCX11.2/Chassis homemade/V3s (Vejtřaska)Závodní model
Tak článek je ale paní redaktorka v tom udělala malinko chaos, v korekci jsem ji přepisoval, že auto ji půjčoval Honza a ona dala do tisku to nezkorigovanou verzi, nebo si toho nevšimla .... :-( kruciš...... snad příště ;-)