Jo,jo,takhle jsem nad tím taky přemýšlel.Musím na to jít vylučovací metodou.Ale dělá to jen při dlouhém ježdění,takže na trial v poho.Ale do budoucna to musím řešit.
nazdar chlopi! v sobotu a v neděli 15. a 16.6 je akce kopřivnické dny techniky více na www.koprivnickednytechniky.cz a chtějí aby tam někdo z nás aspoň v sobotu zajezdil. DMR nemůže Jajek taky ne. Jeto celkem na rychlo ale našel byse aspoň někdo kdoby mohl přijet. Bude velký stan - větší než byl na model beskid kitu v Kopřivnici a hlína taky bude. Zatím se nám moc lidi neozvalo, chtěl jsem to zrušit, ale pořadatelé mě přemlouvali abytam aspoň někdo přijel, aspoň pár aut. Chystat dráha se bude v pátek, to bych nějak zvládl. Byla by škoda sklamat pořadatele, když už nás mají na plakátech. Budou tam i RC kamioňáci . Jeto první roční a pokud vše dobře dopadne chtějí to pokud možno každoročně opakovat.
Takže dejte vědět kdo by mohl, případně které dny, jídlo je zajištěné a kdyby někdo chtěl ubytováni tak ať dá vědět.
Jen mne trošku udivuje jak to běží... psal mi Pavel F., že se domlouval s Jarkem. Dnes jsem psal Jarkovi jak to tedy vypadá a odpověděl mi: "Kopřivnice se ruší,nebudou tam ani tatrovky,je to na rychlo já a dmr nemůžem,jirka to zrušil dali pozde termin" a teď tady píšeš zda někdo může ..... :-p