Patt píše:Před tmelením jsem si vyzkoušel zase něco nového co jsem ještě nedělal. Je to pokus o imitaci vlisu nápisu. Použil jsem 0,5ku PSHčko, skalpel a pevné nervy :-D
Nejdřív jsem si vytiskl nápis na papír, ten pak vodou ředitelným lepidlem nalepil na PSHčko, no a pak začal vyřezávat :-p
Posuďte sami jak to dopadlo :-)
Pokud můžu, :-[ tak bych ti řekl, jak bych to dělal já. Také jsem pořád lepil různými lepidly papíry na materiál, až jsem zjistil, že prodávají samolepící papíry do tiskárny, což je pohoda. :YOP: A k tomu vyřezávání - když jsem dělal vzorek na pneumatiku, tak jsem dumal, jak si to ulehčit, a zkvalitnit. Natisknul jsem si vzorek na samolepící papír, ten přilepil na plochou gumu (oni ty vzorky do sebe pasujou), potom jsem vzal podobný skalpel, jako máš ty, ale s rovným ostřím v úhlu pod 45 stupňů, a upnul ho do frézky! 8o 8o Divné co? Do svěráku jsem upnul desku z měkčího dřeva, a ten skalpel jsem do ní po letech řádně zapíchnul, abych si tam pro něj udělal místo. :-I Pak jsem si nastavil doraz, abych celým šikmým břitem zajel do dřeva. Na desku jsem položil gumu s šablonou a píchal a píchal... 8o až jsem vypíchal všechny díly vzorku. Když tím hrotem zapíchneš do rohu, tak se ti to opře o materiál a ve směru břitu krásně řežeš. Vyzkoušej, :-I a dáš mi za pravdu, a nervy jsou v pohodě, protože to prostě jde! :tleskam: