milan008
Veterán fóra

Re: Volná diskuse

No to že by komisaři měli být určení na stálo, to jo, s tím souhlasím a ještě mám několik návrhů:

1. udělejme asi tak 10 (slovy deset) kategorií, to sa pak na bednu dostaneme úplně všichni...
2. udělejma aspoň dvě navíc - TF1 sériofka - Lada
- TF1 speciál - Milan
obá konečně vyhrajem

hmm, asi ani jeden neprojde co?

Tak ale tento by projít mohl, udělejme kategorii "NESPOKOJENÍ" a bude, bručouni a věčně nasraní budou jezdit spolu a nám ostatním do toho nebudou stále remcat, to by šlo né?
bflmpsvz
Kiki
Píšu hodně

Ten poslední návrh by mohl projít,ale to by museli mít i své komisaře.Já bych třeba na to neměl nervy.Takhle,když je to promíchané a po nich příjde na start někdo normální a ještě Ti hlásí své doteky a shozy,nebo nahlásí,,Jdu couvat,,tak si u toho i trochu odpočineš a víš,že se s ním nemusíš potom dohadovat.
Frenky
Častý přispěvatel

na druhou stranu nemusíme mýt strach o startovní pole jak to čtu tak je nás nespokojených po každém závodě čím dál víc proto by se mělo přemýšlet proč je letos taková nálada která loni nebyla namísto zbytečných příspěvků které akorát přilévají olej do ohně :-I
milan008
Veterán fóra

Frenky tak ty zbytečné příspěvky nepiš ;-)

Mě to neustálé naříkání připadá jako když bych se přihlásil např. k závodu v běhu a přišel na start v sériovce, tak jak třeba chodím do práce a začal bych vykřikovat, no počkat počkat, vy máte trenky, trička a tretry, já chci kategorii pro tesilky, sako a polobotky, jinej by se zase divil že nevyhrává v bagančatech, montérkách a s přílbou.
Zamyslete se kdo tu blbou náladu dělá? Ti co makají na svých autech a neustále je vylepšují, nebo ti co nedělají nic, přijedou s leštěnkou a diví se, že nevyjedou první kopec? Já si aspoň přiznám, že moje neúspěchy jsou rukama, mýma.
bflmpsvz
Kiki
Píšu hodně

Tak Frenky,nemyj strach,umyj auto a na příštích závodech nashledanou.
Proč je taková nálada?
Dělal jsem různé druhy sportu.Fotbal,hasičský i motoristický.V každém se našel někdo,kdo si myslel,že se v tom určitém sportu zviditelní a že je v něm nejlepší.Potom ale zjistil,že jsou lepší a že je tomu třeba něco i obětovat.Ze začátku pokřikoval nebo podával protesty,ale potom zjistil,že na to nemá ani tak,tak z toho sportu odešel.Neřídilo se to prostě podle něho.To je přirozená selekce(odpadání slabších jedinců)
Frenky
Častý přispěvatel

Jsem rád že nedělám blbou náladu auto vylepšuji neustále,leštěnku nemám,vyjedu každý kopec a že neumím jezdit jsem napsal a řekl několikrát jako vždy si Milane úplně mimo čekám na další inteligentní komentář ale nejspíš se nedočkám :OK:
milan008
Veterán fóra

No, to je pravda, teď jsi mi to nandal, přes inteligentní komentáře jsi tu opravdu jen ty Frenky. 8o
bflmpsvz
Frenky
Častý přispěvatel

Lepší je kiki když jsem napsal že bych zvětšil rozsah bodování do dvacátého místa tak mně napadal na celém foru
Kiki píše:Co bych podpořil do další sezony,je bodovaní do 20 místa.
To je můj pohled na věc.Čus

:-D
Kiki
Píšu hodně

Děláme nábor mládeže,tak se Ti snažíme vytvořit ideální podmínky. ;-)
Frenky
Častý přispěvatel

Stojím si za svým názorem tohle by dle mého vyřešilo devadesát procent problému nemuseli by se zakládat další kategorie a slabší jezdci by mohli závodit mezi sebou jsem rád že už nejsem jediný zastánce :OK:
Kiki
Píšu hodně

No vidíš,tak to ber jako dárek ke Dni dětí. :OK:
mrak03
Píšu strašně moc!

že vám do toho kecám, zlatej mrakolend, na nás to vyzkoušel čmelák, pořídila se kategorie CC ve který nás jezdí fakt málo, dalo se do pravidel že gdo bude mít blbý keci dostane přes a pude a je klid, ti co u nás byly ví jak to funguje a dohady jako vy fakt neřešíme na fšechny je jen jeden metr
šanci si poupravit expedičku má přece každej a kdo chce opravdu vyhrávat si auto postaví ale jak píše Milan008 je to i o rukou, jestli je něgdo levej tak mu nepomůže ani speciál za 50000 korun
MRAKOLEND-rc park
Hitec-2,4GHz
OT64-SKOT
LIAZ-plachta
MITSUBISHI PAJERO-CC01 trial
Holídajka by MRAK
MITSUBISHI PAJERO WAGON-CC-01
HAJZLTEAM -patřím k nim
http://rc-listany.rajce.idnes.cz/
http://www.youtube.com/user/DOLUBOBO
Frenky
Častý přispěvatel

Bez urážky beru tě jako špičkového modeláře ale nemůžeš mluvit do něčeho co neznáš to co se děje na foru je špička ledovce a mnohdy pouhá ironie jinak s tebou souhlasím ale nepsal bych kdo má nebo nemá pravdu
mrak03
Píšu strašně moc!

taky vám do toho nekecám, jen říkám co bylo u nás a jak sme to pořešili a nestačim se divit co řešíte za píčoviny, vy jako nemáte radu starších?
MRAKOLEND-rc park
Hitec-2,4GHz
OT64-SKOT
LIAZ-plachta
MITSUBISHI PAJERO-CC01 trial
Holídajka by MRAK
MITSUBISHI PAJERO WAGON-CC-01
HAJZLTEAM -patřím k nim
http://rc-listany.rajce.idnes.cz/
http://www.youtube.com/user/DOLUBOBO
Bandolik
Píšu hodně
Kontaktovat uživatele: WWW

Tož v čem je teda problém?

V lidech to není
V pravidlech to není
Každý má jiný auto to je fakt, ale že se někdo s ním morduje aby bylo co nej ( pan Mrak není vyjímkou :-) ) a někdo jako třeba já vymění plastový kroužky za ložiska a plastový linky za kovové přezuje a má za to že pro auto udělal fůru práce a skončí na krásném předposledním místě protože je trdlo a dozadu jsem jezdil skoro stejně jako dopředu tak kvůli toho přece nebudu chtít extra kategorii pro sebe. To že jsem skončil kde jsem skončil nebylo ani tak autem jako spíš rukama a ty si vyměnit nemůžu.

Takže kde je teda problém?
CC-01Mitsubishi Pajero
Axial Dingo
:-)

http://bandolik01.rajce.idnes.cz/

Zpět na „RC Offroad Trial Morava“