Mira
Veterán fóra

Re: FreeKec

jo jo, což beadlocky jsem zaregistroval.. Ve velikostech kol jsem se babral jakou dobu, než jsem to všechno pročet - asi by byly hezčí trochu menší, než tam jsou, ale origo zle nevypadaji a koukám, že to neni tak marná cena za ty disky. Je otázka, jestli tomu budou slušet v chromu, nebo černý... :-D mně se teda hodně líběji tyhle, ále ta cena, za toho litra navíc je nabíječka :-(

Hele, a linky předpokládám nebudu jako blbec kupovat za douhý peníze, když to vyřeším očkama, závitovkou a hliníkovou trubičkou za pár korun, co... Má smysl ten třílink vepředu předělávat na 4 link, jako je vzadu?
Tom60105
Píšu hodně
Kontaktovat uživatele: WWW

Hele kol je mraky..ale ty ceny...
jinak Linky jsem udelal vsechny v alu.. jak pises 3mm zavitovka kloubky od turka nejake letecke s zlutym kovem uvnitr..prej vydrzi..mam je tam a super je jich tam asi 10-15 a stoji 110kč.. vypadaji takto se vsim vsudy http://www.secraft.net/shop/step1.php?n ... 0513050936 Super v obi Alu trubicku a uz jen merit..otazka 2h a pohoada, dilo na svete

linky v zadu a i vepredu jsem dal na tu hrazdu co k tomu davaji jako nahradni dil..jen ve predu nedrzi drzak serva na 3 sroubech..jen na dvou..zatim neni problem..je to diky tomu ze nova hrazda nema zadnej vystupek pro montaz k desce co je na ni servo..

zde je par fotek.. http://tom60105.rajce.idnes.cz/Linky/
Power Wagon Trial TRX 4 sport kit
Jeep Nukizer trx 4 sport kit
Axial scx24
Slash 2wd
Tekno 1/10 SCT410.3
LRP S10 Blast TC 2 Subaru Impreza
Traxxas Summit
Fendt 1050 Vario + Sklopka KRAMPE
http://tom60105.rajce.idnes.cz/
Mira
Veterán fóra

hustý. Tak olověný lepicí závaží na kola už nikdo nedělá, páč se to nesmí. Plný šuplíky zinkovejch 5g jsou na nic :-D ... Leda vyčmuchat kdo má v pneuservisu starý zásoby.

Takže nejspíš navštívím rybářský potřeby, protože ani tam prej olověný závaží už nebude běžnej sortiment... :-D to sou věci. 200g do kola, to jsem zvědav, kde to nakonec vemu :-D
Tom60105
Píšu hodně

Rada: Kup si olovenej plech da se koupit v Aspeře ustrihnes ho normalnima nuzkama na prouzky a ty pak postupne namotas na disky mam to tak a super
Axial scx24
Slash 2wd
Tekno 1/10 SCT410.3
Traxxas Summit
MisakMike
Přispěvatel

wolff
Píšu strašně moc!

kluci nevali se nekomu doma nejaky zbytky aut trba dvere narazniky a tak ja bych chtel udelat doplnky k domecku na vystaviste jako ze dilna kdyby jste neco nasli tak co nejdrive abych to stihl napatonovat muzou to bejt i zbytky kastli vyrezu z nich blatniky ale tak nejak v te nasi velikosti :OK: ;-)
Fanda 9
Píšu hodně

Kluci hodte někdo nějaký fotky,nebo odkazy,díky :OK:
Bifi13
Častý přispěvatel

Fando gut kára, doufám že budeš mít na korbě spousta krámů jako pořádný doprovodný auto. Někde sem vyděl že mělo takový auto na té korbě ještě umístěnej malej obytnej modul , něco jako kontajner na bydlení. :OK:
Axial SCX10 Oshkos M-ATV
Axial nápravy Oshkosh Hemmt 6x6
http://bifi13cz.rajce.idnes.cz/Oshkosh_M-ATV_na_SCXu/
Fanda 9
Píšu hodně

No bud tak,hromada harampádí,a nebo dokončím tu druhou korbu s plachtou a udělám z toho army vůz,"desert"maskování by nebylo špatný,uvidím
MisakMike
Přispěvatel

Fando fakt super autak, moc se mi libi :OK:
Mira
Veterán fóra

Pěkný týden, takhle při pondělku :-)

... v neděli odpol jsem mával křovíkem ve vysoký trávě a myslel na to, že mi utekla příležitost vás vidět pohromadě, spoustu aut atd.

každopádně jsem dal na vaše rady a pustil se do závaží do kol. Volám takhle v pátek do Aspery, že mi kolega poradil, že tam maji olověnej plech, jestli je to pravda a jak to uděláme. Bylo chvíli ticho a týpek povídá "ale my děláme elektro.... Franto, je tam eště ten olověnej plech, jak se do toho balilo to, tamto?" nic, Franta nevěděl. "A na co to potřebujete?" - povidám "dovážit kola na autíčku." Bylo podstatně delší ticho :-D a slyšim "Franto, prej dovážit koloa na autíčku".... No nakonec prej že tam něco maji. Ale já, šikula, našel olověný pláty doma :-I blbec jsem o ně vpodstatě zakop. Nastřihal jsem to na proužky, koupil 3 vteřiňáky a jal se loupat pneu a disky. nalepil, nacpal zpátky molitan (jo, je tam, měkkej, jak dyby tam nebyl), zanadával u zpětného lepení pneu (beadlock musí počkat na nějakou tučnější vejplatu) a TÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝ VOLE JAK JÁ ČUMĚL CO TO UDĚLALO!!!!!!!!! Má to brutální vliv, v každém kole je navíc rovných 204g, boční náklony jsou epesní, jízdní vlastnosti nijak neutrpěly, jsem nadšenej, že jsem poslechl :OK: . Jediný, co to nezvládá jako předtim, to jsou výjezdy na sypkým povrchu..

Taky jsem navštívil Turka (bože, ten chlap je tak protivnej, když nemam doma deset letadel a nerozumim přesně jeho terminologii tak dává najevo takový pohrdání, že bych ho nejradši kop do koulí, jestli nějaký má), pořídil ty zlatý kloubky a udělal ALU linky. Jenom dole :-D a nezbylo ani na řízení, páč je jich tam jen 10 a musím tedy eště pro druhej pytlík za druhejch 160 Kč...
Fanda 9
Píšu hodně

Míro-řeknu ti dve věci.Ohledně závaží v kolech-neříkal jsem ti to?! :-D Já včera křtil obludu,čekal jsem kotrmelce ale páč má jedno kolo přes 30dkg,drží krásně i v náklonech :OK:
A ohledně Turka-přesně tímto jsem si procházel kolem Vánoc,zcela začátečník,Axíka doma a chtěl upravovat,navšívil zmíněný obchod,s tím samým dojmem-Bože ten chlap je blbec,arogantní,namyšlenej,kam já bych ho kopnul!Ale kluci tvrdili opak,a po půl roce občasnýho chození do krámu???Mistr Turek je slušnej člověk,má toho v hlavě i na pultě kopici,rád sežene,udělá cenu,a hlavně poradí,a když je čas,tak se s ním dá výborně pokecat.Opravdu to tak nevypadá,já vím,ale ten chlap je fakt v pohodě.Myslím že ostatní jen potvrdí.

btw-kluci tady to zas"žije",co ty fotky ze včerejška?
Mira
Veterán fóra

... ale jo, tak já netvrdim, že neni slušnej :-D to von je. Dělám s lidma, denně piju kafe s ignorantama a lidma, se kterejma mi ani nechutná - dá se mluvit se všema, se všema se dá řešit obchod. Ale byl jsem tam 2x a dycky byl takovej zvláštní a divnej. Třeba, jak píšeš, až si mě vočuchá, že se i přitulíme, ale zatim to nevypadá :-D... Jeho know-how a profesionalitu v oboru mu neberu. Tohle já nemam, mám jen nadšení, to asi nestačí, ale tak to je jedno, zase tolik, co bych potřeboval, tam toho nemá tak to dycky na tu chvilku vydržim...no Schválně tam teda čas od času vlezu, koupim tu tohle a tu ono a třeba mě pak pozve na piknik.

No to závaží do kol mě dostalo. Jasně, čekal jsem to, je to logický co se stane - ale těší mě, že když mam uprostřed kotouč olova, kolo je pořád pěkně měkký, ale už se tolik nežvejká (např jedu do kopce šikmo doprava, zatočim doleva a pravý zadní kolo se žvejklo pod auto úplně celý až na ráfek..), štvalo mě to, už takhle se se zamčenejma diferákama špatně zatáčí, pořád se to někam hrne, tohle tomu nepřidalo a mezi brankama jsem si to nedoved představit. Teď je to jiná liga i v tomhle ohledu, mám tam docela úzký a vysoký závaží, večer něco vyfotím a založím si to jako projekt, ať tady neflákám pořád o svým vozítku (hele, mam to scale, nebo non-scale? :-D abych neurazil modeláře...) - opře se to o olovo a já jsem spokojenej. Po prvním projetí po úpravě mi bylo hned zase tak o 15 let míň :-D

jo, hledám čerstvý fotky taky, abych viděl, jak vypadají vaše auta teď, něco jsem zahlíd na výstavišti při mobil salonu, ale jen tak koutkem oka...
Tom60105
Píšu hodně

Nuu parada aspon ze jsi spokojenej a rady nebyly jen tak.. Dej to do sekce Axial SCX10 a mas to...

Jinak Koukejte i do Vlaken Ortolez Jezdeni a stavba drahy na vystavisti!!!
Axial scx24
Slash 2wd
Tekno 1/10 SCT410.3
Traxxas Summit
MisakMike
Přispěvatel