Pavel Suchomel Buggy Bullet V3 - momentálně probíhá GO Nissan 350Z - od roku 2012 probíhá GO SCX-10 - HPI Bronco - momentálně probíhá GO mé rajče 4 Válce stačí, když turbo tlačí ... ...jo a nejlepčí kanál na TyTrubce najdeš zde...
Jsem rád, že jsem ti aspoň s nečím pomohl ... :wink:
Pavel Suchomel Buggy Bullet V3 - momentálně probíhá GO Nissan 350Z - od roku 2012 probíhá GO SCX-10 - HPI Bronco - momentálně probíhá GO mé rajče 4 Válce stačí, když turbo tlačí ... ...jo a nejlepčí kanál na TyTrubce najdeš zde...
Tak trochu z méně zábavného tématu ... našim Krnovem se prohnalo tornádo ale doslova ... možná jste to viděli někde v telce. Škody obrovské, vykácený pruh lesa a pak počínaje naší zahrádkou do obydlené části ...
Vypadá že snad všeci zdraví. Ale divočina, jedna holčička prý seděla v podkrovním pokoji a jak začal rachot tak se rozutíkala dolů a hned za ní lítaly tašky vzduchem. Ale celá tahle část, kterou to vykosilo byla v 1997 komplet pod vodou až nad okna ... takže to daly dokupy a teď další rána ... jinak mě se to netýká, já jsem v centru, ale taťka měl zprdelekliku. Vzalo mu to asi jen metr krytiny ale všechny tyhle baráky jsou asi 100-200 metrů od něj ...
Tak to je fakt masakr já jel schválně dneska po staré brantické když jsem se vracel z učňovek tak jsem pár baráků vyděl hlavně ty u tvého taťky měl kliku stačilo pár metrů a je bez střech jako jeho sousedi.