Jestli nemáš teplý místo ve státní správě nebo neděláš nějakou extrémně kreativní činnost, tak nevěř nikomu :-D nezačne Tě to bavit.. Když nááhodou takovýho dojmu dojdeš, tak Ti hráblo :idea: to poznáš...
mimochodem potřebuju opravit peugeota, v zimě nestahuje vokýnka, s jarem se to rozejde. Stěrtače se zastavujou v půlce okna. Nesvítí 3/4 palubky. Nefunguje váha vzduchu a občas zazlobí vstřikování a řídící jednotka. Zhasne to motor nebo jede bez turba a jen do půlky otáček. Špatně podává čerpadlo z nádrže. Nefungujou snímače na ABS a nejde mi přerozdělování brzdnýho účinku dopředu/dozadu. Taky mi nesvítí třetí brzdový světlo a nejde vyhřívání zadního okna. Na eletrický sedačce mi nejde polohování opěráku. Špatně to svítí.
to bys zvlád, ne?
Naposledy upravil(a) Mira dne 10.07.2013 0:17, celkem upraveno 1 x.
To je jen část pro eletrikáře. Jestli se tu vyučí i nějakej mechanik s rukama od kolomaze tak ten mi může udělat podvozek, potřebuju jednoznačně repasovat celý zadní zavěšení, ono čepy a stabilizační tyčky nebude od věci. Rozhodně může taky zavařit tu trhlinu v prahu, kam mi už druhou zimu chlístá bordel, jak jsem to protrhl o hever, když to z něj ehm spadlo. Šikovnej karosář mi může taky vyměnit a hezky napasovat přední nárazník, muj je popraskanej a snejtovanej. Halt čína.
A lakovna, v lakovně neděláte nikdo? Moje pani vorvala pravej bok (poctivě, na plech, od předního blatníku až po víčko nádrže) a nevypadá to hezky :-D ... Tak moc si hlídala, aby se nestřetla s tim protijedoucím v úzký uličce, až to odsrala zaparkovaná auta. Ale vona jezdí jinak dobře. :arrow:
Ty vole tak to je výčet jako svině :lol: :lol: prosimtě co je to za auto? tohle spravovat snad může jen blázen, to k němu musíš mít hodně velký citový vztah, to aby prošlo na technické, tak do něj nasypeš víc než to nějaké zachovalé octávky 8o
technickou mam vcelku čerstvou, letošní, nebo nějak před zimou.
:-D je to 406 break, 2.0HDi 1999. Sice to vypadá děsivě, ale drtivou většinu špatný eletriky jsem vyřešil opravou přelámaných kabelů v průchodce ve dveřích, podvozek, pravda, čeká na termín u mechanika (a hlavně na vejplatu), ale jinak je to v pohodě. Na odřenou kastli to nejezdí, nárazník stojí 1500, tak ten si snad koupim, ten rozlámanej se nedá opravit, nebo až přestane chcát ho sundám a dám mu laminátovou péči, bude nesmrtelnej a lidma na chodníku bude projíždět jako nůž máslem..
to jen tak, aby řeč nestála :HOPS:
... a myslíš, že zachovalá vochcávka za malý peníze bude vypadat jinak? Krom toho že bude mít najeto půl milionu na tom bude naprosto stejně. Okýnka zlobit nebudou, protože budou na švihadla :P a koženej volant a auto klima tam asi taky nebude... Jo jo,,, Vochcávku ale NIKDY. To je typickej MČČ: závidim všem všechno, v neděli žeru vepřo knedlo, volim Zemana a jezdim oktávkou. Děkuju, tudy ne.
To je jen část pro eletrikáře. Jestli se tu vyučí i nějakej mechanik s rukama od kolomaze tak ten mi může udělat podvozek, potřebuju jednoznačně repasovat celý zadní zavěšení, ono čepy a stabilizační tyčky nebude od věci. Rozhodně může taky zavařit tu trhlinu v prahu, kam mi už druhou zimu chlístá bordel, jak jsem to protrhl o hever, když to z něj ehm spadlo. Šikovnej karosář mi může taky vyměnit a hezky napasovat přední nárazník, muj je popraskanej a snejtovanej. Halt čína.
A lakovna, v lakovně neděláte nikdo? Moje pani vorvala pravej bok (poctivě, na plech, od předního blatníku až po víčko nádrže) a nevypadá to hezky :-D ... Tak moc si hlídala, aby se nestřetla s tim protijedoucím v úzký uličce, až to odsrala zaparkovaná auta. Ale vona jezdí jinak dobře. :arrow:
... Kdo se hlásí?
no, dal bych dohromady skoro fšechno, obdivuju lidi co si koupěj vojetýho zjeba co vyráběj ty hovada co žerou šneky a žáby Felicia furévr
Máte někdo zkušenost s Babetou jde mi o to že potřebuji něco na dojíždění do práce a by to moc nežralo problém je v tom že práci mám daleko dvacet tři km a mám obavy jestli by to babeta zvládla každý den nebo jestli víte o něčem za pár korun a na řidičák b,c tak napište budu rád
No představa že točím Opavu s babetou ... to je teda zlý sen. To tak po Krnově max ... naftový golf nebo felda ... nějakou nenáročnou starou spolehlivou atmosférku ...