šmarja... zastřelit takové lidi... já sem dost zatížený na starý auta a jak to vidím, že to lidi vyhazujou, nebo to je na vrakárnách, tak sem z toho mimo... holt ale garáž ještě nemám, abych si to mohl dotáhnout domů a opravit... :-(
Axial SCX10 Jeep JK (Speed Eco 600;4-link;HK GT3B 2,4 GHz;RC4WD Gladiator 1.9, Dick Cepek Torque 1.9) Jeep J5C, Losi Micro Rock Crawler Tatra 162 Dakar prototyp-Reely monster truck extreme,Work In Progress Yokomo Type C DP+; 1986 Toyota AE86 Trueno GT
:-D Mi mluvíš z duše, takových super aut už jsem viděl :-( Já mám garáže dvě a stejně v nich nejde dělat, musím postavit dílnu, jedno stání s jámou + zvedák a druhou část jen na stroje a práci. Takhle mám skelet v jedné garáži a zbytek auta v krabicích na půdě, v druhé garáži mám tak nějak všechno a nedá se tam hnout :-D Dříve když jsem ještě měl garáž na dvě auta tak jsem je tam stejně nacpal a zase neměl místo :lol:
Ty kokso, co máš za Lancii? Ještě mi řekni že nějakou deltu a omeje mě :-D já bych strašně rád jednou něco staršího... buď veterána leštěnku... a nebo k čemu inklinuju teďka spíše něco na amatérskou rally... zatím mi jen půjčí jeden tým starší Clio... ale už po něčem koukám.. snad mi ta doktořina vynese aspoň na tu dílnu :-D
Axial SCX10 Jeep JK (Speed Eco 600;4-link;HK GT3B 2,4 GHz;RC4WD Gladiator 1.9, Dick Cepek Torque 1.9) Jeep J5C, Losi Micro Rock Crawler Tatra 162 Dakar prototyp-Reely monster truck extreme,Work In Progress Yokomo Type C DP+; 1986 Toyota AE86 Trueno GT
už mě vezou do Bohnic... slintám až na podlahu a tiše závidím... kdybych byl tebou, mohl bych spokojeně umřít :-D
Ford Bronco 1967 "Dědek" Home made šasi Ford bronco 1973-Špenát EVO III Home made šasi Toyota FJ 40 Home made šasi long zúžené nápravy Axial Mitsubishi Pajero CC-by Mrak v plným tuningu Xray T3 drift Hpi Blitz http://balu67.rajce.idnes.cz/
Tak Lee příštím týdnem vkročí i do světa driftu. Plán? Pro začátek Himoto podvozek. Sice nic moc, ale mě to stačí. Závody jezdit nebudu. Hlavně podvozek upravím. Co je ale přednější, tak Nissan Silvia kastle, uchycení BEZ těch idiotských sloupků, barva modro bílá s černou, polepy, křídlo, intercooler, mřížky, osvětlení a neony. Na podvozku menší A sklon. Prostě decent tuning. Kastle nízko, kola ven. Možná podběhy. No těším se jak malej kluk :D :P
CFko bude jen tahač. Už je na něj hotová i dřevěná korba na bebechy. Dilema je jaký podvozek pod to vrazit aby tam šly 1,9 kola. Axika se mi tam dávat nechce. No uvidím. Do terénu určitě ale nepojede :-D :-D