Fando vykašli se na člun udělej korbu a do ní nějakej most, třeba takový ten provazový nemůžu najít žádnou fotku, ale mám pocit že Tom ho dělal to by bylo do Ort super
Kluci co člověk,to nápad koukám :OK: Most i člun by byly pecka,ale asi udělám poloplachtu,shrnutou,jak to míval Kawalski.Uvidí,ted musím dát do latě auto,boudu,malinko delší tlumiče,atd.Pak korba. Miro-Fanda69,dobrý fakt dobrý :-D
týý jo. Hele, ty originál plastový linky na RTR Rubiconu měly něco do sebe. ... Nevim....
Vyrobil jsem ALU (kloubky od Turka, trubička Bauhaus, závitovka - mam tam mosaznou). A už 2 linky jsem vytrhl - ano, protože jsem matlák a pořádně neobrousil zaříznutou závitovku a vostrým fousem jsem si poničil závit v kloubku, to beru, že to povolilo a vytrhlo se to.. Ale teď mi povolil zas a to prosím tak, že praskla závitovka přesně jak leze do očka. ... možná proto, že jsem nešetřil a dal tam mosaznou a je křehčí...? Dám obyč za 9 korun, bude pružnější a vydrží paradoxně víc...? Sere mě to protože musim kupovat zase kloubky, zase 150 kč, kvůli dvoum očkum..
Jinak vtipný je, jak auto přežilo pád tuhle na Ortech, ani jste to neviděli, páč jste hnali vepředu a nevšimli si, jak se padá dobře 5 vejškovejch metrů ze shora až do potoka. Anabáze mě stála ALU páčku k servu (129,- a pusu Turkovi), která to nedala - jinak jen trochu pokroucená lexanka, asi pořídím trochu toho PSH a vyztužím jí, ať drží tvar..
Vystužení lexanky pshčkem?Nejlepší samolepka s vláknem!!Vyzkoušeno. Já ty linky dělal jak mi poradili kluci,a nevytrhl jsem ještě ani jeden,a že v mé trialové éře,Defík(půlka Defíka)s obr kolama.dostával podvozek zabrat.Čím to tam lepíš?Nebo jen závit?Já koupil nesmrtelný Traxxas kloubky(ty menší),závitovka do toho šla tak že vyřízla závit,znovu rozebrat,nahřátetý tavný lepidlo nad svíčkou,zamáznout a znovu RYCHLE zašroubovat,a nikdy to samo nepovollí. Tavný lepidlo má absolutně nejvyšší třecí odolnost,při zachování mírné elasticity.Při lukostřelbě je toto problém číslo jedna pro všechny,střelíte šíp(na kterém je drahý hrot) do terče-zvířete,který je ze zvulkanizované gumy,šíp se zabodne,hrot při vytahování zůstane uvnitř.Máte šíp bez hrotu,a ničíte terč-zvíře,taky za 20-30tic.A nikdo ještě pro tuto problematiku nepoužil lepší spoj než tavné lepidlo.A že se výrobci komponentů snaží.A řečí,že tento spoj povolí jsou kecy,ano povolí když to necháte v létě půl dne v autě,ale to by povolil každej :OK:
... No, kloubky do závitovky na sucho. Ten, co se vytrhl, dostal vteřiňák a drží, to se musí říct. ... Tavný lepidlo, to jako klasická tyčka do tavný pistole, jo..?
To pytlačení jsem neslyšel,střílet na živý(krom hnědočechů)se mi protivý,když žrádla jsou plný obchody.Asi máš na mysli kladku,tím strojem,to tě zklamu,to nemá s lukostřelbou a nějakým uměním nic společného.Střílím instinktivní lukostřelbu,klasickým lukem,bez mířidel,základek,stabilizátorů,oček,vypouštěčů...a nutno skromně říct,že nědy i lépe než leckterý z borců s těmito stroji :wink: BTW-jo to je ta tyčka do pistole,o kavlitě spoje rozhoduje prohřátí lepidlla,pistole to tak neudělá,nad svíčkou,nebo hořákem je to boží,nahřát jak lepidlo,tak závitovku,a pak šup do sebe.No a než dosteneš ten grim do ruky,tak tě asi žena bude trochu nenávidět :-)
... Takže takovej Vinetů style. Jo, to je mi bližší, strojem jsem fakt myslel kladku a už jsem si tě představoval, jak to opípráš o ten trn a máš na to mega kufr :P jo, sympatičtější je mi klasickej obyč luk. jako malej jsem střílel, už dlouho ne, ale myslím, že bych to uměl ještě správně založit a leccos trefit. Hroty jsem si pájel z vystřelenejch nábojnic od strejce myslivce, trefíš kamen (to víš, já střílel do balíků slámy...) a je po ňom
Kluci,než to dám na bazoš,sundám z Mana tlumiče,páč jsou krátky,dám 100mm,takže kdyby jste někdo chtěl 4 ks G made,jsou to přesně tyhle,93 mm dlouhý http://www.mz-racing.net/p8834-gm22107- ... -93mm-2ks/ já za něj samozřejmě takovou raketu nedal,takže cena by se domluvila.
Fanda 9 píše:Kluci,než to dám na bazoš,sundám z Mana tlumiče,páč jsou krátky,dám 100mm,takže kdyby jste někdo chtěl 4 ks G made,jsou to přesně tyhle,93 mm dlouhý http://www.mz-racing.net/p8834-gm22107- ... -93mm-2ks/ já za něj samozřejmě takovou raketu nedal,takže cena by se domluvila.
Stepix-tak už jsou asi zadány.Jak jsem řekl,chtěl bych za ně tolik aby se mi zaplatily ty 100mm co jsem koupil.účet ještě nemám kvůli převodu do jiné měny,ale předpokládám cca 650,- Jinak jestli půjdete jezdit,šel bych aspon jako divák,mám absták. A náhodou základ na hliník,nebo tip jak to sstříknout?Chtěl bych dát do barvy ty kroužky na kolech,a nechce se mi kůli takové trošce kupovat spray za 400,-