wolff
Píšu strašně moc!

Re: FreeKec

hele miro to je ta vatera http://www.youtube.com/watch?v=p6Ufv9gtJfs http://www.youtube.com/watch?v=Mmh-ew1swD4 a to druhy to je moje dalsi kara :-D :-D :-D :-D :-D http://www.youtube.com/watch?v=vARXS5fZDfI :OK:
Mira
Veterán fóra

na vateru se musim kouknout až doma, takový věci se v práci nedělaji :wink:

Každopádně včera luxusní projížďka, Wolffe eště jednou díky za proud.

.. Já skončil celej pod hladinou, pak mi upadly kardany vpředu vzadu a pak shořel nějakej Hamr, hned po tom, co se rozpadl mechanicky, byl RWD a pak byl nabouranej a pak byl shořelej. Nakonec se rozbil.
manek100
Přispěvatel

tak pod dnešním rozebrání auta to nevypadá, že by škody byly nějak velké - zdá se, že budu muset dát nový akorát kardan, v regulátoru to vypadá pouze na jednu špatnou součástku, takže možná i ten bude ještě sloužit.
wolff
Píšu strašně moc!

tak to je parada vcera to vypadalo drsne ten kour nebyl moc peknej no ale vsechno se da opravit a co ten monstr :OK: ja jsem dnes zprovoznil mustanga takze uz driftuje na kolech mam novodur na asfaltu to jezdi dobre diferaky jsem zalepil tak kdyz to vyjde tak bych zkusil priject do zahaji abych to zkusil na koberci kluci od kolika tam byvate
Tom60105
Píšu hodně
Kontaktovat uživatele: WWW

cuss nu dnes jdou kluci asi na barborku a nevim zda tam bude nekdo koho znas domlouvama se zde ne!
xray.borec.cz/jezdeni.html
ja nebudu chata cuss
Power Wagon Trial TRX 4 sport kit
Jeep Nukizer trx 4 sport kit
Axial scx24
Slash 2wd
Tekno 1/10 SCT410.3
LRP S10 Blast TC 2 Subaru Impreza
Traxxas Summit
Fendt 1050 Vario + Sklopka KRAMPE
http://tom60105.rajce.idnes.cz/
poschlmartin
Píšu hodně

Koukám - kardany padaj... To je taková věc co mě stále trápí a co jí řeším na Axíku. Přesto že červíky dotáhnu co to jde - jen je nestrhnout, zatím mi vždycky kardany spadly. Respektive jen ten zadní, ale už několikrát. Rozmlátil už kryt ozubenýho kola, rozštípnul jedno kolečko http://www.mz-racing.net/p3416-ax30404- ... shaft-2ks/, jindy zase vytrousil střed kloubu (ten co mám od Integy nepasuje z ničeho jiného co jsem zatím viděl), teď už jen občas spadne a já už včas zastavuju. ČÍM TO LEPÍTE ČI JAKKOLI JINAK PŘIDĚLÁVÁTE??? Přece není normální abych si sjel tak čtvrt hodinky a zase nejel. To nemůžu nikdy niklam s autem vyrazit a už mě to začíná HOOONĚ zlobit!!!!!!!!!
manek100
Přispěvatel

mě taky padaly a vyřešil jsem to červeným lepidlem na závity. Modré jsem taky zkoušel a to vždy pomohlo na chvíli, s červeným to vydrží mnohem dýl (ale taky se mi to po nějaké době povolilo). Jediné řešení napořád je asi dírka skrz hřídel a prošroubování dlouhého červíku naskrz a zalepení.
poschlmartin
Píšu hodně

Dobrá rada nad zlato, ale provrtání skrz naskrz mi přijde nedobré. Když vezmu v potaz že tu hřídelku uštípnu samu od sebe jen tak z ničehož nic, což teprve až ji provrtám a nasadím do kol nějaký to závaží abych nedělal jen samé parakotouly...
Fanda 9
Píšu hodně

poschlmartin-já tedy neřešil vypadávání,ale jeden byl tak neštastně zalepen,že jsem musel provrtat skrz,a k tomu tak blbě,že kolem nezbylo dost "masa"(materiálu),bál jsem se toho samého,že to bude hned pryč.A vůbec,kolo má skoro 300gramů a drží to,jen to nevypadá extra pěkně,tak elegantně jako s červíkem.
Kawalski
Přispěvatel

zdar Jen pro info že se neflakam a proč nemohu jezdit
Obrázek
ostatní zde http://frrnovak.rajce.idnes.cz/FJ_62/
SCX 10 [ ][ ]=TOYOTA=[ ][ ] Fj62

http://frrnovak.rajce.idnes.cz/
poschlmartin
Píšu hodně

Tak jsem pojistil kardany červeným lepidlem a po dvaceti minutách jízdy (zatím můj historicky nejdelší výlet) jsem protočil ozubený kolečko v převodovce. Měkota a máslo. A zuby z něho nikde, splynuly s vazelínou a zmizely v propadlišti dějin....

Nechci se nikoho z Vás dotknout, ale ty vaše auta mě začínají dost trápit. Jsem podlehl představě že Axík je něco jako špička ve svém oboru, jak s tím vším jezdíte se mi taky líbilo, ale ku..a což nespravujete???? To mám fakt takovou smůlu na cajk nebo co??? Nebo spravujete furt a jen mi to až tak nepřišlo???

Mám doma auto "vaší" značky už dva měsíce, nakroucený nekonečný desítky a desítky hodin na kompletáži a servisu a najel jsem všehovšudy - a dal jsem si záležet na spočítání - najel jsem celkem 45 minut! A do oprav jsem už narval pomalu dvojku - v poměru k natočeným - respektive nenatočeným - motohodinám fakt bída...

Tak a teď jsem zvědav co vy na to, sice reakci si dovedu představit a vím co by se tu objevilo, ale schválně. Chci slyšet Vaše nejhorší a nejkrutější zážitky s Ax a třebas mě to trošku obměkčí...
Kawalski
Přispěvatel

Zdar můj axík je z bazaru takže jsem ho nestavěl. Problémi jsem měl zatím jen s pastorkem který jsem měnil hned po koupi kvůli hluku a moc to nepomohlo :)
Párkrát mi upadl zadní kardan, ale to vyřešilo modré lepidlo na závity. A poslední problém byl ulomené Y na zadnim trojlinku.
Najetých moto hodim mám určitě přez 30.
SCX 10 [ ][ ]=TOYOTA=[ ][ ] Fj62

http://frrnovak.rajce.idnes.cz/
Fanda 9
Píšu hodně

Neříkám že je Axík TOP,ale rozhodně z těch lepších,myslím.Vem si,že spousta staveb je právě na tomhle,nebo aspon z Ax komponentů.Zrovna Ax převodovka je používaná hojně při stavbě a problémech jsem nečetl,info sbírám z US for kde je Axík doma,tady čtu jen nejnutnější a pravda,četl jsem taky kritiku,že Axial už nikdy,ale fakt jen jednou.Vymyšlený to mají dobře,výborná stavebnive,kterou lze do nekonečna přestavovat a upravovat.
Závady u mě-upadnutý zadní kardan,problémy z reglem(nebyly by,kdybych to netopil),jinak NIC.

Kawalski-zajímavý s tím hlukem!Já to měl taky a zpozoroval jsem,že při každý montáži-demontáži pastorku je hluk jinej,asi závisí na vůli zubů a pozici pastorku vůči kolu.Třeba ted 16T pastorek jsem napasoval až na třetí pokus,jinak to mělo zvuk jak mlejnek...
wolff
Píšu strašně moc!

no kluci ja to nechci zakriknout ale akorat menim gumy a kastle to ze mi ze zacatku upadavaly kardany jsem vyresil modrym lepidlem a pak jsem asi po roce vymenil loziska v kolech a motor kterej by jeste jezdil ale pro ten klid mam tam vse original axial jak regl tak 27 motor a zda se ze to snad jeste chvili pojede i kardany mam jeste origo ale uz jsou vymackany jako prase ale mam doma nahradni kovovy jinak mam moznost porovnavat 2 auta jak ten starej tak i novej model a bude to asi zhruba stejny akorat je mezi nima rok rozdil :CIAO: to kawalski dobre ty ja mam ted dovcu tak treba taky neco budu tvorit :FINE:
Mira
Veterán fóra

......... :sad: :sad: :sad: kucíííííí, jak já chtěl s váma včera pojezdit... Dokonce jsem chvátal jako hrom, nabitý auto čekalo doma, byl bych tam byl v půl sedmý, tak sem se těšil. Přijedu domu a tam se děly věci. Bydlim v malým činžáku v bytě, 2 roky nazpátek to zdědila taková pražská lundra, vypadá jak čarodějnice a chová se... Jako Pražák, no. A nedavno jí mrdlo v kouli. Dala nám výpověď z nájemní smlouvy, zakázala užívat zahradu - já tam kotec, boudu, psa, kumbály s kolama, sekačkou, fichtlem, dítě pískoviště... Když jsem byl před časem v robotě, žena taky, přijedem v 7 večer a pískoviště vyhrabaný, díra zaházená, písek rozházenej po zahradě, kumbály uštípaný zámky, odstraněný dvířka a pryč sekajda, křovík, a nějaký kokotiny (skorem za 60 litrů)...
No a včera přifrčim domu, dítěti sváču, baterku do autíčka a když už jsem měl vykročíno ze dveří, slyšim, jak soused nadává, vona kanimůra přijela z Práglu a už to jelo, nadávali si, tykali si, řvali, fízly k tomu volali, no nedalo se svítit a musel jsem být doma - fakt si nemůžu dovolit přijít o věci za další prachy :roll: no nikdy nevíš, co taková pí*** vymyslí. Tak jsem místo ježdění seděl doma u okna a koukal, jak se tam dohadujou, že se nepustěji do bytu, na zahradu, do prdele a já nevim kam všude kdo chtěl. Neska večer to čeká mě v bledě modrým, je to boj.
Tak sorry, že jsem sliboval a nedorazil, ale holt tomu občas brání okolnosti, který prostě nevymyslíš. Situaci jsem vyřešil pořízením vlastního domku, se zahradou, plotem, pořídim k tomu pořádnýho lidožravýho psa (protože muj bígl je debil, ne pes) aby mi už každej políbil prdel a já se takovejm situacím nemusel vystavovat.

..mimochodem na Ruďáku, nebude někdo muj soused?

Zpět na „Jihočeský "Ortolez"“