Borik píše:Nejhezčí na tomto seriálu je to, že věci, které jsou pro 99% modelářů hodně složité a pro mnohé vůbec nevyrobitelné, popisuješ ve stylu: " kousnu do rohlíku, udělám to tak několikrát a jsem najezený" ... Musíš být s těma mašinama srostlý a vůbec bych se nedivil, kdybys místo buráků chroustal matičky a zapíjel chladící směsí. :-D
Já si myslím, že pokud někdo má stroje, :-I tak to pro něho není nic nevyrobitelnýho! Všechno to je mechanika, na všechno si můžeš sáhnout, změřit, obrobit... :YOP: To mi nedělá naprosto žádné problémy, :NO: ale horší je to s počítačem, 8o to je všechno na co si nemohu sáhnout, změřit.... a ještě k tomu mě komunisti nenaučili anglicky... :-p Jo a buráky nechroustám, :-I a zapíjím nejraději pivem! :-I
Ale nechme toto stranou, :-( a vraťme se k modelům. I když mi dnes počasí opět nedávalo příležitost sedět v garáži, :NO: tak jsem přesto něco udělal, protože o víkendu je další předváděcí akce, :-I a tak musím mít tank provozuschopný. Navíc další týden je Krkonošská modelářská show v Horní Branné, tak musím mít model vyzkoušený, abych si tam neudělal nějakou ostudu před ostatními kolegy. Kdo máte zájem vidět modely bojové techniky, tak se přijďte podívat, protože nás tam bude víc!
Ale k práci, takže jsem odsoustružil část starého střílení s úderníkama, abych je dostal ven, a mohl z nich vyrazit kolíčky. Pak jsem úderníky vložil do nového domečku a zakolíkoval je na svých místech. Vložil pružiny, zajistil převodovým kolem, a už jenom vyzkoušet, jestli to bude střílet.