Měl jsem pracovní cestu v neděli do Straků, páč jsem jel zespoda tak jsem jel přes Vimperk. Chvilku jsem to hledal na opačné straně potoka, chvilku jsem to hledal z druhé strany od mostu (byly tam nějaký cikorky a debatovali nad filckou a károu čehosi, nuže je jasné, proč se Ti tam ztrácí věci, máš tam hnědočechy) a pak jsem to našel.
Podle Tvých fotek jsem si netroufl přijet tam něčim jiným, než Medvědem.
Auto jsem s sebou neměl, čas jsem taky neměl, prošel jsem si dráhu, a - HHUUUUUUSSTTÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝ!!!!!!!!
Poznatky z "naživo":
Ten Hillclimb nevím nevím jak bych vyjel. Velká výzva.
klikatice do kopce rozhodně nejde vyjet rovně, tipuji velmi obtížné překlápění modelu zleva doprava, vše je velmi úzké, slibuje to samý kotrmelec..
ostatní část z kamení je rozlehlá, všude samá mulda, koleje z bahniště taky ukazují na dobrou zábavu..
a je tam několik druhů povrchu, od písku, přes cosi, hlína, šotolina, bahno, kamení. Eště klíďo píďo přidej i tu hrabanku, když bude na některých úsecích pěkná vrstva, bude legrace.
Úplně jsem viděl, jak se tam dá trialovat, krom toho taky expedičně poflakovat a nakonec jsem si uvědomil, že mezi tím vším jde natahnout několik pomyslných drah na rychlou jízdu s kravinama jakonějakej monstr nebo tak - takže za mně - byť bez autíčka - velmi velmi velmi dobré. Navíc je tam kus obchoďák nevalné kvality a dá se tam postavit auto, vohulit rádio, no prostě to slibuje mnohé.... Jen mě sere, že nejsem z Vimperka (teda nesere, spíš mě sere, žes to nepostavil tady v ČB zkraje Ortů)
Když jsem koukal do potoka, říkám si tady v tom by šlo taky jezdit :P a neska čtu, že jo :P :P