hele nevim tu nabijecku nikdo koho znam nema..a ty kc nesel bych do ni!! Pokud chces neco co vydrzi a mame to vsichni tak zde.. Toto je odkaz na nase stranky jinak v zahranici levnejsi!!
nápad na kontejner pro Fandu. ... je to takový logický, že na pomalu trialovým speciálu vezeš mezinárodní pomoc, spíš, než obyč transport :-D obyč kontejner má každý máslo a ta bílá může bejt přeci taky orezlá, výzva pro Wolffa.
No a když uděláš otevírací zadek, snadno přeci můžeš doma vyrobit nějaký "pytle" s obilím a trikama Adidas, jak se to tam z náklaďáků černouškum třetího světa rozhazuje, vyskládáš je až ke stropu, baterky schováš za to a pohoda
jj ma pravdu zere tak o polovinu mene nez axialska 27 muzu potvrdit mam oba :CIAO: :OK: jinak byli jsme jezdit na tom slozisti v patek s Mirou a Fandou a bylo to super tak dobre uz jsme se dlouho nepobavili :FINE: :hura: :HOPS:
SOS-kluci Axík Rubicon,cca 3 měsíce starý,utopený,totál.Baterka nenávratně pryč,regl po vyčištění(kupodivu reaguje),motor i servo také chodí,jedno obrovské ALE-zapnu,řízeni funguje vždy,ale reakce na plyn bud je,nebo není,50:50,když ale máčknu prstem na přijímač v otevřené krabičce,tak auto se rozjede.Namítnete voda,ale jediný místo keterý bylo-a dobře utěsněný byla právě krabička. No a reakce na plyn je neěkdy taková,že bud nic,nebo i mírné zmáčknutí plynu hned chytne plnej... Sem s radama :OK:
Typoval bych to na nějakou korozi na desce plošných spojů - asi nejrozumnější by bylo rozebrat regulátor a pořádně třeba lihem vyčistit celou desku plošných spojů.
Btw. máčknutí prstem na přijímač a rozjetí se auta je opravdu hódně zvláštní
edit: MisakMike - pokud by jsi chtel vyzkouset 55t motor, tak jeden zrovna prodavam a nepotrebuju ho, tak ho muzes vyzkouset, jsetli chces
manek 100-tak věci se hnuly,chová se to jako na autě 1:1 když je někde bloudivej zkrat,nebo jak tomu říkají mechanici. Auto už reaguje,přijímač vyloučen,použil jsem njiné servo,motor,atd a prostě je to regl,když zapnu tak nezapípá,když se spáruje s vysílačem tak taky,jen když nechám obojí zapnutý tak jak se za chvíli začne hlásit když nemá odběr tak to funguje,ale tak že jde 15 vteřin,pak 3 vteřiny,pak se zas chytne.Před hodinou skoro vůbec,tak jsem to nechal zapnutý na stole-furt-a lepší se to. Čistil jsem tak,že jsem vykoupal prodem čisté vody,vyfoukal tlakem vzduchu,pak se rozběhl,pak jsem prostříkal kontaktolem a zas vyfoukal...Asi ne nejlepší postup,ale rozhodně ho to přivedlo k životu,to vše v plně rozbraném stavu samozřejmě. BTW-jdu hledat líh